DSC09558

Пониження тиску на водозаборі “Минай”, в зв’язку з ремонтними роботами по вулиці Декабристів

Повідомляємо, що бригадою дільниці водопровідної мережі нашого підприємства, проводяться аварійно-відновлювальні роботи по вулиці Декабрістів, в районі будинку №35. В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, довелось понизити до мінімуму тиск подачі водопостачання з водозабору “Минай”. Через це, по всій лівобережній та, частково, правобережній частині міста відчуватимуться перебої водопостачання.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню аварійно-відновлювальних робіт..


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

5 коментарі до теми “Пониження тиску на водозаборі “Минай”, в зв’язку з ремонтними роботами по вулиці Декабристів

  1. Суки,а нельзя было вчера предупредить людей, чтоб сделали себе запас?

    • Уважаемый гость, во-первых, совершенно не обязательно грубить. Ну и, во-вторых, речь идет о аварийной ситуации на водопроводной линии. Они не планируются, а устраняются по факту. К сожалению, не все аварии получается устранить без понижения давления в системе.

  2. Добрий день! Вже два тижні не можу користуватися пральною машиною. ( вул. Журавлина, м. Ужгород) Висвічується на табло ” не поступає достатьньо води у прилад”.  Перевірили чи не засорений шланг. Зі шлангом порядок. Залишаеться низький тиск води. Пояснить причину.

     

    • Доброго дня, шановна Тетяна!
      Наскільки нам відомо, водопостачання відбувається в звичайному режимі. А загалом, протягом цих останніх двох тижнів у Вашому будинку погіршився тиск подачі водопостачання? Якщо ні, то справа, все ж таки, у точці подачі води до самої пральної машини (шланг, кран тощо). В іншому випадку, перш за все, з Вашої сторони, варто поцікавитись в сусідів, яка ситуація з тиском водопостачання у них. Якщо вони проблем з тиском водопостачання не відчувають, то, як Ви розумієте, справа криється у Вашій внутрішньобудинковій системі водопостачання (наприклад, могли забитися вхідні фільтри). Якщо ж у них також відчуваються подібні негаразди, слід звернутись до нашої диспетчерської служби, за телефоном 64-06-56 або 64-38-55.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *