favorit-01

До уваги споживачів

Шановні споживачі!

З метою забезпечення належного виконання функцій обліку, контролю установлених міжповірочних інтервалів та проведення періодичної повірки засобів обліку згідно чинного законодавства, підприємство продовжує систематизовану роботу по інвентаризації лічильників, що знаходяться на обліку підприємства.

В ході цієї роботи, виявилось, що значна кількість лічильників опломбована свинцевими пломбами застарілого взірця, які КП «Водоканал м. Ужгорода» не використовує з 2008 року. Водоміри, з того часу, пломбуються лише пластмасовими кольоровими номерними пломбами визначених серій. Тому, усіх споживачів, у котрих на лічильниках наявні свинцеві пломби, просимо сприяти у проведенні заміни таких пломб, а саме забезпечити доступ представникам КП «Водоканал м. Ужгорода» для контрольного огляду, складення акту та перепломбування квартирного засобу обліку.

Просимо мати на увазі, що будь-які пропозиції від сторонніх осіб щодо пломбування/перепломбування свинцевими пломбами застарілого взірця є неправомірними. Тому, засоби обліку опломбовані такими пломбами, для проведення розрахунків підприємством до уваги не братимуться.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *