льготы1920_приостановка

До уваги споживачів!

Шановні споживачі!

Повідомляємо, що на виконання постанови НКРЕКП від 30.03.2017 р. №464, КП «Водоканал м. Ужгорода» доводить до Вашого відома інформацію, передбачену цією постановою та інформацію щодо споживання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення у 2016 році. З цією інформацією Ви можете ознайомитись на зворотньому боці розрахункової квитанції, яку Ви отримали у червні 2017 року.

Крім того, до уваги отримувачів субсидій за ЖКП, повідомляємо, що розрахункові квитанції, які Ви отримаєте цього місяця (за травень 2017 року), сформовані з урахуванням повернення до бюджету невикористаної суми субсидії, станом на 01.05.2017 року, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 р. №300, про що ми повідомляли раніше.

В зв’язку з цим, деякі абоненти з числа отримувачів субсидії, одержать розрахункові квитанції з заборгованістю, яка виникла в результаті вищезгаданого повернення невикористаної суми субсидії.

У разі виникнення будь-яких питань з приводу перерахування призначених субсидій, просимо Вас звертатись до управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради за адресою: м. Ужгород, пл. Ш. Петефі, 24-26, поштовий індекс: 88000.

Також для наглядного ознайомлення абонентів зі станом свого абонентського рахунку, були сформовані розрахункові квитанції, в тому числі для абонентів, які не мають заборгованості (з нульовим сальдо) та абоненти, які мають переплату за спожиті послуги (мінусове сальдо).


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *