99ee80

До уваги споживачів!

Нагадуємо, що з 1 травня змінено порядок призначення та надання населенню субсидій на житлово-комунальні послуги.

Згідно з цими змінами, громадяни втрачають право на отримання субсидій при наявності простроченої понад два місяці заборгованості з оплати послуг.

В зв’язку з цим, з метою уникнення непорозумінь, споживачам, які планують подавати документи в управління праці та соціального захисту населення, для отримання субсидій, наполегливо рекомендується звернутися в абонентський відділ нашого підприємства для уточнення стану свого рахунку та отримання довідок необхідних для призначення субсидій і про відсутність заборгованості.

При собі необхідно мати:

  • показники лічильників на момент звернення;
  • рішення про призначення субсидії за останній рік (з 1 квітня 2016 року);
  • здійснені платежі протягом останнього року;
  • довідку про склад сім’ї.

Крім того, нагадуємо, що оплата за спожиті послуги повинна проводитись не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим. Просимо Вас своєчасно розрахуватись за спожиті послуги, згідно виставлених рахунків за травень місяць.

Отримувачам субсидій на ЖКП нагадуємо, що розрахункові квитанції, які Ви отримали цього місяця (за травень 2017 року), сформовані з урахуванням повернення до бюджету невикористаної суми субсидії, станом на 01.05.2017 року, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 р. №300.

Також, для наглядного ознайомлення абонентів зі станом свого абонентського рахунку, були сформовані розрахункові квитанції, в тому числі для абонентів, які не мають заборгованості (з нульовим сальдо) та абоненти, які мають переплату за спожиті послуги (мінусове сальдо).


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *