Uzhorod_luk

В Ужгороді з’являться каналізаційні люки з логотипом міста

Спільно із керівництвом міста, було досягнуто домовленості про поступову заміну старих аварійних люків на нові. Вже вчора наше підприємство оформило замовлення на поставку перших 20 комплектів антивандальних люків важкого типу офіційним представником “Касі-Україна” (виробник Чехія).

Розпочати замінювати старі аварійні люки на нові планується вже з наступного тижня – на проїжджій частині вулиці Собранецької та проспекту Свободи.

Також досягнуто домовленість про виготовлення люків із логотипом Ужгорода. Їх встановлюватимуть у пішохідних зонах.

Uzhorod_luk2.jpg

Uzhorod_luk.jpg


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

4 коментарі до теми “В Ужгороді з’являться каналізаційні люки з логотипом міста

  1. Доброго дня, а яка вартість одного такого комплекту?

  2. Ви б замість декорацій, покрищили якість водопостачання! Чому ви постійно і в найнесподіваніший момент проводите роботи? Не краще було б давати воду згідно графіку, щоб люди могли нормально пристосуватися і не чекали від вас сюрпризів! З тих пір як ваш начальник-катастрофа Карташов приступив до своїх обов”язків, чергування ремонтних робіт і аварійних ситуацій почастішало.

    • Шановний Володимир, не несіть нісенітниці та не розписуйтесь за всіх. Від подачі водопостачання по графіку нікому би краще не стало. Крім того аварійні пониження тиску водопостачання (або призупинення) не залежать від графіку подачі водопостачання. Якщо раніше частина таких аварій припадала на час, коли по графіку водопостачання було відсутнє – це не значить що їх було менше.

      Щодо Вашого ствердження про “несподіванність” робіт, то, яким би дивним це не здавалось, аварії як правило виникають несподіванно і реагувати на них слід якомога швидше.

      І дуже дивує Ваше ствердження щодо покращення водопостачання замість заміни люків! Можливо, все ж таки, слід займатись і одним і другим?!

      П.С.: Будь-ласка, не дублюйте свої коментарі одразу ж в багатьох статтях. В цьому немає ніякого сенсу. Якщо статті щодо ситуації, яка викликала Ваше обурення немає, просто напишить в останній. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *