magnit

Щодо несанкціонованого втручання в роботу лічильника

До уваги споживачів!

Повідомляємо, що при аналізі відповідності середньостатистичного споживання водопостачання (за даними лічильників) до кількості осіб, прописаних в квартирі/будинку, за деякими адресами було виявлене аномально низьке споживання. При детальній перевірці (в тому числі, за допомогою державної повірки лічильників), за кількома з цих адрес було виявлено механічне втручання в роботу засобів обліку водопостачання з метою заниження фактичних показників лічильників. Зокрема, один з таких споживачів проживає безпосередньо поруч з нашим підприємством, по вулиці Митній, будинок №5.

До зловмисників були прийняті відповідні заходи фінансового характеру.

Велике прохання до всіх наших споживачів: закликаємо Вас з повагою ставитись як до нашого Підприємства, так і до інших споживачів, які сумлінно оплачують спожиті послуги.

Втручання в роботу засобів обліку водопостачання з боку споживача, викликає непотрібні проблеми як у нас (пов’язані з недоплатою за фактично спожиті послуги) так і у Вас: від заміни зіпсованого лічильника до застосування штрафних санкцій (перерахунок нарахування за послуги водопостачання та водовідведення згідно норм споживання відповідно до кількості зареєстрованих в помешканні осіб).


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Коментар до теми “Щодо несанкціонованого втручання в роботу лічильника

  1. Ви можете хоча б тиждень працювати без збоїв?! Чому на вулиці Закарпатській знову нема води??? І нема інформації коли буде?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *