DSC00007

Ремонтні роботи по вулиці Декабристів (виконано)

Повідомляємо, що працівниками дільниці водопровідної мережі, проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи по вулиці Декабристів, в районі будинку №35/12.

Роботи по усуненню аварійної ситуації, планується виконати без пониження тиску в системі. Втім, у випадку, якщо це виявиться неможливим, на короткий термін, можливе пониження тиску подачі водопостачання з водозабору “Минай”. І, як наслідок, можливі короткочасні перебої водопостачання по лівобережній та, частково, правобережній частині міста.

Водопостачання, у випадку перебоїв, буде відновлено до нормального режиму одразу ж по завершенню етапу робіт, який може вимагати пониження тиску.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

6 коментарі до теми “Ремонтні роботи по вулиці Декабристів (виконано)

  1. Станом на 10:30 – в зв’язку з роботами, можливі перебої водопостачання, по вулиці Декабристів (будинки №№35/12, 41, 43, 45, 53 та 54), по вулиці Бородіна (будинок №14) та в приватному секторі цього району.

  2. Станом на 11:00, все ж таки, довелось тимчасово понизити тиск подачі водопостачання з водозабору “Минай”.

  3. О 11:20 – робота водозабору “Минай” була відновлена до нормального режиму.

    Роботи, тим не менш, продовжуються.

    • Доброго дня!
      На даний момент, з нашої сторони не має жодних відключень. Можливо, проводяться роботи локального характеру, зі сторони Вашого ОСББ.
      Про всяк випадок, можете уточнити цю інформацію в диспетчерській службі нашого підприємства, за телефонами: 64-06-56 або 64-38-55.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *