DSC09558

Тимчасове призупинення НФС-І, в зв’язку з аварійними роботами (виконано)

Нажаль, проведення робіт по вулиці Другетів, в районі будинку №96, виявилось неможливим без пониження тиску в системі. Тому, для продовження робіт, вимушено призупинено подачу водопостачання з НФС-І, яка обслуговує стару, центральну частину міста.

Зокрема, перебої водопостачання відчуватимуться в районах площі Корятовича та вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Маресьєва, Нахімова. Тімірязева. У меншій степені, можливе пониження тиску водопостачання в районі вулиць Мукачівської, Одеської, Руської та площі Петефі.

Водопостачання буде відновлено до звичайного рівня одразу ж після завершення робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

9 коментарі до теми “Тимчасове призупинення НФС-І, в зв’язку з аварійними роботами (виконано)

  1. Водопостачання з НФС-І відновлено о 12:35.

    • Доброе утро,у вас написано,что “водопостачання відновлено”. Но насколько долго последние этажи многоэтажок не будет иметь давления воды???????

      • Доброе утро, уважаемая Яна!

        Если у Вас до сих пор давление не вернулось к норме, значит дело не в отключении, о котором идет речь в статье. Возможно ОСББ проводит какие-либо работы.

        Для уточнения, лучше будет перезвонить нашему диспетчеру по телефону 64-06-56 или 64-38-55.

    • Доброго ранку, шановна Людмила!

      Якщо не виникне ніяких непередбачених аварійних ситуацій (від чого, нажаль, ніхто не застрахований), які неможливо буде ліквідувати без пониження тиску в системі, то ніякого відключення водопостачання не буде.

      Крім того, дуже велике прохання, якщо інформацію щодо відключення Ви бачили в інтернеті, скиньте будь-ласка в коментарях посилання на цю новину.

      А то, минулого тижня вже було розвели по місту паніку, нібито на вихідних воду відключатимуть. А в результаті, виявилось, що новина про це була розміщена на міському сайті Новоград-Волинського (Житомирська область) і мова там, відповідно, йшла не про наш Водоканал. 🙂

    • Про заплановані (не аварійні) заходи, які вимагають призупинення водопостачання, пониження тиску або, навіть, просто можливість цього – ми повідомляємо на нашому сайті заздалегідь.

  2. Доброго дня! Коли буде нормальний тиск води???? У нас на 8 поверсі води майже немає, хоча раніше такого ніколи не було?

    • Доброго дня, Людмила!
      З приводу низького тиску Вам слід передзвонити нашому диспетчеру, за телефоном 64-06-56 або 64-38-55.

    • Шановна Людмила, приношу вибачення. Щойно повідомили, що роботи по приведенню ПНС до нормального тиску постачання води ще проводяться. В зв’язку з цим, на верхніх поверхах даного району можливі перебої водопостачання.
      http://voda.uz.ua/?p=7505

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *