Uzhorod_luk2

До уваги мешканців міста Ужгород!

Протягом останнього часу значно почастішали випадки крадіжок кришок люків водопровідних та каналізаційних мереж. З початку року було викрадено близько 100 штук кришок люків, за останні 2 тижні – близько 40 штук, а за останні 3 дні – близько 15 штук: по вулицях Швабська, Достоєвського, Жемайте, Легоцького, Станційна, Лермонтова, Грушевського та по проспекту Свободи.

Наголошуємо, що своїми злочинними діями, зловмисники не лише завдають матеріальних збитків КП «Водоканал м. Ужгород», а й наражають на небезпеку травмування мешканців та гостей нашого міста. Окрім того, згідно вимог статті 185 КК України «Крадіжка», за подібну діяльність передбачена кримінальна відповідальність терміном до 12 років із конфіскацією майна. Тому, про кожен випадок крадіжки кришок люків повідомляється до органів правопорядку, згідно чого порушуються кримінальні справи.

На жаль, не зважаючи на те, що бригадами нашого підприємства постійно виконуються роботи по установці кришок люків на місці викрадених, через необхідність першочергового виконання більш пріоритетних поточних аварійно-відновлювальних робіт – неможливо повністю виконати роботи по установці нових кришок.

На даний момент на місцях викрадених кришок люків, про які нам відомо, по можливості встановлено огородження. Але, тим не менш, просимо мешканців та гостей нашого міста, проявляти увагу аби уникнути ризику травмування.

Зі списком адрес, кришки люків за якими на даний момент відсутні, можна ознайомитись під спойлером.

Прохання до мешканців міста, при виявленні люків з відсутніми на них кришками повідомляти про це в диспетчерську службу нашого підприємства, за телефонами: 64-06-56 або 64-38-55, на нашому сайті voda.uz.ua або на електронну адресу kanc@voda.uz.ua.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

3 коментарі до теми “До уваги мешканців міста Ужгород!

  1. А на Капушанській 175 що знов з водою? Годину нема, 10 хв є

    оповіщувати не збираєтесь?

    на диспетчерську дозвонитись не реально, певно слухавку зняли просто, щоб вас не діставали?

  2. Для чого номери телефонів диспетчерів виставлені на сайті, якщо при якійсь проблемі відразу відключають телефони, щоб випадково не звернулися до них? !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *