DSC09999

Тимчасове призупинення НФС-ІІ та водозабору “Минай”, в зв’язку з аварійними роботами по вул. Швабській (виконано)

Як вже повідомлялося раніше, на перехресті вул. Швабської та вул. Конопляної ведуться аварійно-ремонтні роботи по ліквідації витоку води на мережі діаметром 300 мм. Але виявилось, що без пониження тиску у водопровідній мережі, ліквідувати цей витік неможливо.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період ліквідації аварії, близько 12:00, було призупинено подачу водопостачання з НФС-ІІ та водозабору “Минай”.

Перебої водопостачання відчуватимуться по всій лівобережній частині міста (включаючи райони Промзони та “Радванки” і населені пункти Коритнянської сільської ради) та, частково, правобережній частині міста.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.


З повагою, адміністрація КП “Водоканал м. Ужгород”

35 коментарі до теми “Тимчасове призупинення НФС-ІІ та водозабору “Минай”, в зв’язку з аварійними роботами по вул. Швабській (виконано)

  1. Шановні у вас кожен день аварія, застарілі мережі, ok,  менше обкрадати потрібно було кошти і ресурси які вам держава виділяла!!!

    • Шановні Роберте та Ксеня, з подібними претензіями, будь ласка, звертайтесь до попереднього керівництва підприємства. Наразі, обладнання досягло граничного терміну застосування, тому й стаються чисельні аварії.

      • Вы когда счет выставляете, не пишете -“…з подібними претензіями, будь ласка, звертайтесь до попереднього керівництва підприємства. Наразі, обладнання досягло граничного терміну застосування, тому й стаються чисельні аварії.”.!

        Так что, пожалуйста, предоставляйте свои услуги в полном и качественном порядке!

        Никому не интересно, какое у вас оборудование и тем более какое руководство! Мы платим, остальное нам не интересно!

      • Соррі за мій французький,але ви заєбали! Чого тепер нема води в районі сечені?! Блять вихідні а ви знову зі своїм відключенням! Шо за хуйня!?!?

      • я отримаю відповідь? Яка причина відсутності води на даний момен?? Чому у вас всі проблеми виникають чи то на свята,чи на вихідні ?? От я сиджу сама з 3 дітьми вдома. Можливості вийти в магазин на пляшкою води немає. Діти хочуть пити і вмитися. Що запропонуєте?! Привезете мені додому води?

      • чи ви собі вдома сидите і маєте воду,а повідомити і попередити про відключення у вихідний день не варіант??? Чи то нам всі на всі свята і вихідні тримати повну ванну води,а вдруг водоканал знов захоче відключити? Чи як дітям пояснити,шщо немаина чому зварити їсти і пити? Чи пофіг,нічо з ними не станеться як будуть без води і їжі?!

      • Чому на вулиці Закарпатській нема води???!!! І коли включать????!!!

        Замість того щоб сніжинки на сайті пускати(досить рогульський ефект), зайнялися б тим за що вам платять – нормалізували б водопостачання!

      • Улюблене заняття українців, звинувачувати когось. А покажіть,  що ви не такі як попереднє керівництво. Хоча, як ви кажете при попереднтому керівництві,  так часто воду не відключали. Так що виправляйтесь “шановні”, а звинувачуйте …..

    • Станом на 12:30, водопостачання з НФС-ІІ та водозабору “Минай” – відновлено.

      • Станом на 18:00 по вулиці Загорській води ще немає, а ви пишете що водопостачання відновлено.

  2. Скільки триватимуть ці ваші “тимчасові” відключення води? Чого у вас там постійно щось ламається? З початку грудня я вже збилася з ліку, скільки днів ми сидимо без води! Це що за передсвяткові “подарунки”? За воду платити 20 грн. і сидіти без води??? Ви знущаєтеся??? Ви хочете, щоб люди перестали платити за воду?

  3. Добрий вечір!Ви пишете, що водопостачання відновлено, а на Київській наб. тільки-но відключили… Коли буде?

  4. А на проспекті Свободи чомусь відсутнє водопостачання десь вже з 16-30. Це вже друга аварія,  чи ще тривають попередня роботи?

  5. Чому нема води на вулиці Володимирській? У Вас знову аварії? Це вже просто переходить всі рамки!

  6. Сьогодні у вас що? Закривайте свою богодельню і йдіть по домах ! Ви -одна велика аварія! А до попередників звертайтеся самі, – ви у них мережу на баланс приймали! А ми платимо справно, поки. Або скидки зробіть, за незручності.

  7. 16.12.2017 Вже більше 3 годин немає води. Прошу попереджувати про відключення води завчасно, бо на сайті не зазначені ніякі ремонтні роботи на сьогодні.

  8. Вам не здається, що обладнання почало регулярно виходити зі строю з того часу як на посаду заступив містер аварійна ситуація?

    Коли ви зробите, хоча б гарячу лінію, на яку можна продзвонити у вихідні дні і дізнатися КОЛИ НАРЕШТІ ВКЛЮЧАТЬ ВОДУ???

  9. Чому нема води зараз на вул. Заньковецької, 77??? ніяких повідомлень про відключення не було…

  10. Уважаемая администрация, разрешите узнать, почему нет воды в районе улиц Загорская, Закарпатская, Щедрина, Гвардейская?

  11. якщо роботу виконано, чому біля Білочки зникла вода? Дякую наперед за відповідь

  12. На вулиці Перемоги, 25 немає води. Яка причина вимкнення і коли чекати відновлення водопостачання???

  13. То чому ж станом на 20.00 води на проспекті Свободи 3 все ще нема???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *