23_main

Оголошення

Комунальне підприємство «Водоканал м. Ужгорода» повідомляє мешканців про те, що триває підготовча робота, направлена на вдосконалення та впровадження нової системи розрахунків за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення з подальшим направленням абонентам сформованих рахунків, які мають спростити їх оплату. Для цього необхідно поновити базу даних, шляхом внесення відповідних коригувань на підставі укладених договорів на послуги з водопостачання та водовідведення.

З цією метою, починаючи з 15 листопада поточного року працівниками управління збуту підприємства (які повинні мати при собі службові посвідчення) будуть проводитися заходи, направлені на обстеження умов водопостачання та водовідведення у помешканнях із подальшим переукладенням (укладенням) договорів. Принагідно нагадуємо, що згідно із Законом України «Про захист персональних даних» підприємство несе повну відповідальність за збереження та захист персональних даних, внесених абонентами до договорів, та нерозголошення їх третім особам без згоди власника даних, а також те, що персональна база даних зареєстрована у Державній службі України з питань захисту персональних даних 15.02.12 року за №5093.

Із змістом договору можна ознайомитися не тільки під час його укладення (переукладення), а і на сайтах Ужгородської міської ради та нашого комунального підприємства.

Заздалегідь вдячні абонентам за порозуміння та вчасний розрахунок за спожиті послуги.

АДМІНІСТРАЦІЯ