Объезд

До уваги водіїв (ремонтні роботи по вулиці Сільвая)

Повідомляємо, що бригадою дiльницi водопровідної мережі, протягом дня проводитимуться ремонтні роботи по вулиці Сільвая, в районі будинку №9.

В зв’язку з цим, тимчасово, протягом проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух по даній вулиці.

Проїзд буде відновлено до звичайного режиму одразу ж по завершенні робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

19 коментарі до теми “До уваги водіїв (ремонтні роботи по вулиці Сільвая)

    • Уважаемый Кирил, по техническим причинам подача водоснабжения с водозабора “Минай”, на данный момент, ведется с пониженным давлением. В связи с этим, на высоких этажах возможны перебои водоснабжения. Возобновление подачи водоснабжения с обычным давлением ожидается около 18:00.

  1. та ви прикалуєтесь чи що??? кожен сраний тиждень у вас як не ремонт, то аварія! дома ремонт, всі вимазані в шпаклівці, помитись ніяк…жесть просто. гроші за шо платим??

  2. Дайте хоть на 15 хв воду, набрати запас який, якшови  вже такі свині, шопопередити не можете!

     

  3. Коли це вже закінчиться???!!! Це ж просто неподобство! Достали в край! Кожен тиждень одне те саме!!!

  4. Включили у 6. А у 7 виключили. Будемо гратися цілий вечір?

  5. 19.00, вул. Грушевського, всі з роботи, температура трохи вище 30 градусів жари, води нема, зідзвонитись з диспетчером Водоканалу неможливо. Це є Ужгород, люди((( Вода коли буде??????Нащо вам такий штат працівників? А стіралку сенсорну мені до вас на ремонт везти тепер????

  6. Я просто поражаюсь від такого недбальства, кожен день добрий день, чому відсутнє водопостачання на Проспекті Свободи протягом 2 годин ???? Краще хай ваш Карташов не попадається на очі, пику йому натовчу!!!!! Казнокради нікчемні!

  7. Люди пора цим люмпенам водоканальним показати, пропоную заблокувати їх у приміщенні водоканалу відключити їм воду та світло на тиждень, хай поживуть маргінали в людській шкурі.

     

  8. Навіщо на кожному кроці кричати, що в нас цілодобове водопостачання, якщо постійно якісь перебої, а ванні кімнати людей, як і в радянські часи, забиті ємностями з водою. Бодай тут попереджайте людей про відключення, зниження тиску і т.п. В мене вже день розпочинається з відвідин Вашого сайту,але, нажаль, і це мене не береже від: напівзасирілих речей в пральній машині, напівдовареного обіду, напівприбраної квартири,  напіввимитої від фарби голови. Я, звичайно, все розумію — аварія непередбачувана, але про інші махінації можна попередити ж і заздалегідь.

     

  9. Скажите, пожалуйста, хотя бы приблизительно, когда будет вода на Декабристов? Дайте хоть какое-то представление, сколькими литрами воды запасаться! В доме маленький ребенок! Вчера пол дня без воды, сегодня тоже “прекрасное” утро. Когда это прекратится?

    • В зв’язку з несприятливими погодними умовами, наприкінці вихідних днів виникла аварійна ситуація на одній з ліній електромереж, що забезпечують електроживлення водозабору «Минай».
      В зв’язку з цим, до ліквідації аварійної ситуації, водопостачання лівобережної та, частково, правобережної частини міста забезпечуватиметься з пониженим тиском. Лише в години графіку вода подаватиметься з нормальним тиском.
      Спеціалісти нашого підприємства працюють над ліквідацією аварії.
      Одразу ж після її ліквідації – водопостачання буде відновлено до звичайного режиму.
      Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

      З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

    • Уважаемая Влада, как только устранят аварию на линии электропередач и восстановят в полной мере электроснабжение водозабора “Минай” – водоснабжение, соответственно, тоже вернется к обычному режиму.
      http://voda.uz.ua/?p=9319

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *