Main

Тимчасове призупинення водопостачання частини мікрорайону “Боздош” 26 вересня, в зв’язку з ремонтними роботами

Повідомляємо, що завтра (26 вересня) працівниками дільниці водопровідної мережі, протягом дня проводитимуться роботи по заміні запірної арматури в районі вулиці Лінтура.

В зв’язку з цим, тимчасово, протягом проведення робіт, буде відсутнє водопостачання в районі вулиць Лінтура, Воз’єднання (будинки №17, 19, 21 “Боздош-Еліт”) та Драгоманова.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння. Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенні робіт. Орієнтовний термін їх виконання – до 13:00.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

20 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання частини мікрорайону “Боздош” 26 вересня, в зв’язку з ремонтними роботами

  1. На жаль, для можливості виконання вищезазначених робіт, з 14:00 довелось призупинити водопостачання з водозабору “Минай”.

    Орієнтовний термін виконання – до 15:00. Після чого, водопостачання буде відновлено в звичайному режимі.

    • Головне, в 14.00 відключити, а в 14.22 повідомити про це! Кожен мій день починається з відвідування вашого сайту, щоб спланувати день і підлаштуватися під ремонтні роботи, а ви все одно кожен раз підкидаєте “сюрпризи”!

    • Станом на 16:40 – роботу водозабору “Минай” відновлено. Тиск у вопровідній системі, поступово підвищують до звичайного режиму.

  2. Чому нема води на вулиці Закарпатській??? Вже 15:05!!! Коли включите воду???

    • Ведуться роботи. Водопостачання відновлять по їх завершенні.

  3. Чому коли вам дзвонять на вказаний на сайті номер ви скидаєте? Ховаєтеся від людей, як і належить аферистам!

    • По-перше, мені не відомо на який з перерахованих номерів Ви дзвоните.
      По-друге, якщо, Ви все ж таки, як і належить в даному випадку дзвоните на один із телефонів диспетчерської служби, то на них відповідає одна людина. А, оскільки Ви не один намагаєтесь до них додзвонитись – вона фізично не може розмовляти одночасно по двох телефонах. Дзвоніть ще раз.
      І по-третє, не несіть нісенітниці. Ніхто від Вас не ховається, оскільки в цьому немає ні необхідності, ні сенсу. Ви завжди можете нас відвідати за вказаною на сайті адресою.

  4. Доброго дня. Вже 15.00, а води ще нема чому? Щедрiна вiдноситься до Боздош елiту??

    • Доброго дня, шановний Мадлен!
      До 15:00 – це орієнтовний термін. В ході роботи, на жаль, можуть виникати не очікувані складності, через які не вдається виконати їх вчасно.

  5. Добрий день, чому на вул. Заньковецької, 77 постійно вдень відключають воду, в будь-який час з 11 до 17-18? Хіба вода не цілодобово????????

    • Шановна Ната, на проспекті Свободи, як і по всій лівобережній та частини правобережної сторони води не має через вимушене призупинення Минаю, до завершення робіт.

  6. Добрий день, чому на вул. Заньковецької, 77 постійно вдень відключають
    воду, в будь-який час з 11 до 17-18? Хіба вода не цілодобово? Ви не відповіли

  7. Добрий день, чому на вул. Заньковецької, 77 постійно вдень відключають
    воду, в будь-який час з 11 до 17-18? Хіба вода не цілодобово? Ви ігноруєте неодноразово питання

    • Доброго дня, шановна Крістіна!
      Воду ми подаємо безперервно, окрім тих випадків, коли доводиться тимчасово понижати тиск у системі для ліквідації аварійних ситуацій. Також, уночі після 0:00 і до ранку вода подається з меншим тиском.
      Якщо ж, у Вас щодня, незалежно від ситуації, відсутнє водопостачання у вказаний Вами період, то рекомендуємо звернутись до нашої диспетчерської служби за одним із номерів телефонів: 64-06-56 або 64-38-55.
      Втім, це може бути також і внутрішньобудинкова проблема.
      Ми Вас, звичайно ж, не ігноруємо. Але в нас також є робочий час, за межами якого ми не можемо постійно слідкувати за коментарями на сайті.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *