DSC09558

Тимчасове призупинення водопостачання 2 жовтня, в зв’язку з роботами на НФС (виконано)

Повідомляємо, що завтра (2 жовтня), орієнтовно з 9:00 по 18:00, проводитимуться планові роботи на насосно-фільтрувальній станції №1 (НФС-І).

В зв’язку з цим, тимчасово, протягом проведення робіт, буде відсутнє водопостачання в районі вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Маресьєва, Нахімова. Тімірязева та площі Корятовича. А також, буде понижено тиск подачі водопостачання, в районі вулиць Руська, Л. Українки, Мукачівська, Одеська та площі Петефі.

Рекомендуємо, забезпечити себе необхідним запасом води.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

11 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання 2 жовтня, в зв’язку з роботами на НФС (виконано)

  1. Вечiр добрий. Скажiть будь ласка в районi Загорськоi буде вода. Чи це по всьому мiсту буде вiдсутня?

    • Доброго ранку, шановний Мадлен!
      Згідно вищевказаних робіт, водопостачання буде відсутнє лише в районі вказаних вулиць. Району вулиці Загорської – це не стосується.

  2. Добрий вечір Станом на 19.00 відсутнє водопостачання тривалий час по вулиці Карпатській

  3. Доброго дня, я розумію, що 2 жовтня проводяться ремонтні роботи з 9 по 18 год в центрі міста і у вашій публікації зазначено, що роботи виконані, але знов нема води, тиск _0_ вул.Карпатська, то невже важко попередити, щоб зробити елементарний запас. Чи якість послуг достатня.

    • Шановні Іван та Павло, вищевказані роботи на НФС-І не мали відношення до вулиці Карпатської (і загалом до мікрорайону Червениці). Для якомога швидшого отримання інформації щодо причин відсутності водопостачання у Вашому районі, рекомендуємо дзвонити в диспетчерську службу, за одним із номерів телефонів: 64-06-56 або 64-38-55.

      • Доброго дня. По вул. Тячівська відсутня вода вже другий день. Телефонував в диспетчерську службу. Сказали в них все нормально, працюють три насоси. Але в системі тиску “0”. Подібна ситуація була днів 5 назад, але тоді хоч вночі вода появлялась. Зараз другу добу немає зовсім.

        • Доброго дня, Роман!
          Переважну більшість інформації, щодо відсутності водопостачання, витоків тощо, ми отримуємо саме від нашої диспетчерської служби. Саме тому й радимо в подібних випадках туди дзвонити. І саме тому, на жаль, жодної нової інформації щодо ситуації з водопостачанням по вулиці Тячівській у нас немає.

          • Доброго дня. Звертався в диспетчерську службу декілька разів. Сьогодні в тому числі, але нажаль, води як не було так і нема вже четверту добу.

  4. Доброго ранку! 3 жовтня, води ще немає, вул. Венеліна Гуци. Є інформація коли відновлять подачу води?

    • Доброго ранку, шановний Антон!
      Вищевказані роботи не мають відношення до відсутності водопостачання по вулиці В. Гуци. Для якомога швидшого отримання інформації щодо таких ситуацій, рекомендуємо дзвонити в диспетчерську службу, за одним із номерів телефонів: 64-06-56 або 64-38-55.

    • Як повідомили, водопостачання, у Вашому районі, довелось відключити через значний витік по вулиці Нахімова. Воно буде відновлено одразу ж після завершення робіт по ліквідації аварії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *