Telega

Передавайте показники через Telegram-bot

Шановні споживачі!

На Ваші численні прохання, ми організували можливість передавати показники лічильників через Telegram. Також, telegram-bot – “Водоканал м.Ужгород” дає можливість оперативно перевіряти стан рахунку.

Для реєстрації свого особового рахунку в telegram-bot, шукайте його по назві “Водоканал м.Ужгород” або перейдіть за посиланням та дотримуйтесь інструкцій.

Окрім Telegram, аналогічна можливість буде найближчим часом реалізована у Viber, про що буде повідомлено додатково.

Прохання до всіх, бути свідомими та передавати актуальні показники. У випадку, якщо показники абонента не відповідатимуть дійсності – можливість самостійно вносити показники буде блокуватись.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

4 коментарі до теми “Передавайте показники через Telegram-bot

  1. Найбільше громадяни використовують Viber. Тому доречніше зробити такий бот у Viber. Тим більше, що такі боти вже давно працюють у Viber для передавання показників газу та електрики.

    • Шановний Олексій, Ви, напевно, не дочитали публікацію.

      Окрім Telegram, аналогічна можливість буде найближчим часом реалізована у Viber, про що буде повідомлено додатково.

      • Дочитав. Я висловлюю свою думку стосовно першочергового впровадження такого боту спочатку у Viber. Наголошую, що Telegram користуються набагато менше громадян в порівнянні з Viber. Тому пріоритет, на мою думку, спочатку мав бути за Viber. А те, що бот працює ще і у Telegram, то це чудово!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *