97580f3d-4d67-44c4-b304-a4f892610312

Ліквідовано аварію на водогоні, що проходить по вулиці Айвазовського

Вчора (21 липня) бригада дільниці водопровідної мережі виїзжала на виклик, щодо витоку на вулиці Айвазовського. По прибутті на місце виявилось, що аварійна ситуація значно складніше ніж очікувалось. На ділянці водогону діаметром 400 мм було виявлено декілька отворів, через які вода витікала назовні.

На жаль, ліквідація аварійної ситуації такого масштабу вимагала пониження тиску в системі. Тому, на період проведення аварійних робіт, довелось призупинити подачу води з насосно-фільтрувальної станції №1, яка забезпечує водопостачанням центральну частину міста.

Аварійні роботи, в тому числі зварювальні, велись декілька годин, але зрештою були успішно завершені. Подачу води було відновлено.

Водопровідна лінія діаметром 400 мм на вулиці Айвазовського, закладена у 1974 році. Її експлуатаційний термін – 25 років. Дана ділянка вже тривалий час являється аварійною і на ній щороку виникає по 2-4 аварійні ситуації.

Нашим підприємством планується заміна цієї аварійної ділянки водопроводу. Для цього, проводяться роботи по оцінці протяжності ділянки водогону, яка потребує заміни та пошук коштів на матеріальну частину.

Про планові роботи із заміни ділянки водогону буде повідомлено заздалегідь, коли підготовчі роботи будуть завершені.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *