dock(1)

Пілотний проект по переходу на розрахунки з населенням по виставленим рахункам розпочато

Сьогодні перша частина споживачів з анонсованого пілотного сегменту вулиць м. Ужгорода вже отримала рахунки для оплати послуг водопостачання та водовідведення за березень 2015 року. І деякі з них вже звернулися до абонентського віддлу КП “Водоканал м. Ужгород” для уточнення даних, вказаних в отриманих ними розрахункових квитанціях. Адміністрація підприємства взяла до уваги зауваження споживачів, і наступна частина рахунків за березень 2015 року (з врахованими пропозиціями споживачів) буде вручатися з 8-го квітня 2015 року.

Дякуємо за співпрацю. З повагою, адміністрація КП “Водоканал м. Ужгород”

3 коментарі до теми “Пілотний проект по переходу на розрахунки з населенням по виставленим рахункам розпочато

  1. Пропоную розглянути варіант проведення розрахунків через інтернет-магазин комунальних послуг (http://www.mega-billing.com/), на мій погляд це спростило б і вдосконалило роботу з клієнтами.

    • Сервіс віддаленого доступу до свого особового рахунку в електронному вигляді та можливість оплати рахунків за спожиті послуги наразі знаходяться в стані розробки, і в подальшому будуть розміщені на сайті, про що проінформуємо своєчасно.

      Поки що Ви можете надсилати показники приладів обліку першого числа кожного місяця на електронну адресу info@voda.uz.ua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *