DSC00007 (cut)

Інформація щодо проведення відкритого обговорення з питань, внесення змін до інвестиційної програми на 2021 рік

На виконання вимог Постанови НКРЕКП № 866 від 30.06.2017р. з метою досягнення балансу інтересів споживачів, ліцензіатів і держави, забезпечення безперешкодного доступу споживачів, замовників, ліцензіатів, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, організацій, що представляють інтереси споживачів, громадських організацій, засобів масової інформації та інших заінтересованих осіб до інформації та їх обізнаності на засадах гласності, відкритості, добровільності та свободи висловлювань КП «Водоканал м. Ужгорода» оголошує відкрите обговорення з питання внесення змін до Інвестиційної програми Комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода» на 2021 рік з метою виконання Постанови НКРЕКП № 1161 від 23.07.2021 р. «Про затвердження щодо недопущення надалі Комунальним підприємством «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода» порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»

Для запобігання поширенню коронавірусної епідемії (COVID-19), недопущення її негативного впливу на здоров’я мешканців міста підприємство запрошує прийняти участь у проведенні відкритого обговорення (слухання), у режимі онлайн 4 жовтня 2021 року о 14:00.

Онлайн-слухання буде проведено за допомогою платформи Zoom. Інформацію про підключення до слухання можна буде отримати після надання заявки про участь. Підключення почнеться 4.10.2021 р. о 13:30.

Заявки для участі у відкритому обговоренні, питання та пропозиції щодо обговорення заходів інвестиційної програми приймаються до 3.10.2021 року включно.

Зауваження і пропозиції просимо надавати у форматі Microsoft Word (.doc) на електронну адресу: kanc.uz.voda@gmail.com.

Форма заявки на участь у онлайн обговоренні (слуханні).

Річний інвестиційний план на 2021 рік (з внесенням змін).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *