DSC00326(cut)

Інформація щодо проведення відкритого обговорення інвестиційної програми підприємства на 2022 рік та плану розвитку на 2022-2026

Законом України № 1060-ІХ від 03.12.2020 р. «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» внесені зміни до низки законодавчих актів, зокрема Законів України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги». Відповідно до Закону 1060 передбачено включення витрат на встановлення вузлів комерційного обліку води до тарифів на централізоване водопостачання з джерелом фінансування за рахунок прибутку.

У зв’язку з вище наведеним та з метою досягнення балансу інтересів споживачів, ліцензіатів і держави, забезпечення безперешкодного доступу споживачів, замовників, ліцензіатів, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, організацій, що представляють інтереси споживачів, громадських організацій, засобів масової інформації та інших заінтересованих осіб до інформації та їх обізнаності на засадах гласності, відкритості, добровільності та свободи висловлювань, КП «Водоканал м. Ужгорода» оголошує повторне відкрите обговорення про схвалення заходів Інвестиційної програми підприємства на 2022 рік та План розвитку на 2022-2026 роки. До пред’явленої до обговорення інвестиційної програми підприємства та Плану розвитку включені кошти за рахунок прибутку на облаштування комерційних вузлів обліку багатоквартирних будинків та закладені кошти на будівництво зовнішнього електропостачання НФС 1,2,3, з метою майбутньої значної економії електричної енергії у вартісній складовій тарифу.

Для запобігання поширенню коронавірусної епідемії (COVID-19), недопущення її негативного впливу на здоров’я мешканців міста підприємство запрошує прийняти участь у проведенні відкритого обговорення (слухання), у режимі онлайн 4 жовтня 2021 року о 15:00.

Онлайн-слухання буде проведено за допомогою платформи Zoom. Інформацію про підключення до слухання можна буде отримати після надання заявки про участь. Підключення почнеться 4.10.2021 р. о 14:30.

Заявки для участі у відкритому обговоренні, питання та пропозиції щодо обговорення заходів інвестиційної програми приймаються до 3.10.2021 року включно.

Зауваження і пропозиції просимо надавати у форматі Microsoft Word (.doc) на електронну адресу: kanc.uz.voda@gmail.com. У наданому нижче форматі.

Форма заявки на участь у онлайн обговоренні (слуханні).

Річний інвестиційний план використання коштів у першому році плану розвитку на 2022 рік (зі змінами).

План розвитку (фінансовий план довгострокової інвестиційної програми) на 2022 – 2026 роки (зі змінами).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *