изображение_viber_2021-09-03_09-23-39-943

Звіт по проведених 13 жовтня роботах

Упродовж 13 жовтня, працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж провели роботи на аварійних ділянках. Серед них:

Працівники дільниці водопровідної мережі ліквідували аварійну ситуацію на водопроводі діаметром 100 мм, який проходить через перехрестя вулиць Лобачевського і Золота. Звертаємо увагу, що про аварію повідомили через створену для цього групу “Ужгород без аварій” у Telegram.

Крім цього, ліквідували аварію на водогоні діаметром 300 мм, що проходить на перехресті вулиці Собранецька та провулку Університетському.

Працівники дільниці експлуатації водовідведення виконали аварійні роботи на вулицях В.Гуци, І.Франка, Можайського, Грушевського і площі Петефі.

Повний список адрес, де заплановане проведення ремонтних робіт протягом поточного дня, можна переглянути у відповідному пункті на головній сторінці сайту (звертаємо увагу, що цей список поповнюється новими поступленнями упродовж дня).

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгород» за телефонами: (0312) 64-06-56 та 050-372-08-45. Або повідомляйте про них в спеціально для цього створених каналах у Telegram i Viber під назвою «Водоканал. Ужгород без аварій».


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *