изображение_viber_2021-11-04_11-12-01-454

Звіт по проведених 4 листопада роботах

Упродовж 4 листопада, працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж провели роботи на аварійних ділянках. Серед них:

Працівники дільниці водопровідної мережі ліквідували аварійні витоки на водогонах, що проходять на вулицях Щедріна і Болгарська.

Працівники дільниці експлуатації водовідведення виконали аварійні та профілактичні роботи на вулиці Собранцька, поруч з будинком №118 і на перехресті з вулицею Верховинською (фото). А також на вулицях Легоцького, Нахімова, Чорновола, Гвардійська і Мукачівська.

Повний список адрес, де заплановане проведення ремонтних робіт протягом поточного дня, можна переглянути у відповідному пункті на головній сторінці сайту (звертаємо увагу, що цей список поповнюється новими поступленнями упродовж дня).

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгород» за телефонами: (0312) 64-06-56 та 050-372-08-45. Або повідомляйте про них в спеціально для цього створених каналах у Telegram i Viber під назвою «Водоканал. Ужгород без аварій».


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *