изображение_viber_2021-11-18_11-30-15-278

Звіт по проведених 4 січня роботах

Протягом 4 січня, працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж провели роботи на аварійних ділянках. Серед них:

Працівники дільниці водопровідної мережі виконали аварійно-відновлювальні та/або профілактичні роботи на вулицях Доманинська (ліквідовано аварійний витік на водогоні діаметром 400 мм), Прикордонна (ліквідовано аварійний витік на водогоні діаметром 150 мм), Шпонтака (ліквідовано аварійний витік на водопровідній трубі діаметром 80 мм) і Болгарська (також ліквідовано аварійний витік на водогоні діаметром 200 мм). Для ліквідації аварійних ситуацій на вулицях Шпонтака та Доманинська – довелось тимчасово, на період виконання робіт, понижувати тиск у системі водопровідної мережі в районах цих вулиць.

Працівники дільниці експлуатації водовідведення виконали аварійні та/або профілактичні роботи на вулицях Можайського (в двох точках), Одеська, Грушевського, Верещагіна, Лавріщева і Собранецька (в двох точках).

Повний список адрес, де заплановане проведення ремонтних робіт протягом поточного дня, можна переглянути у відповідному пункті на головній сторінці сайту (звертаємо увагу, що цей список поповнюється новими поступленнями упродовж дня).

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгород» за телефонами: (0312) 64-06-56 та 050-372-08-45. Або повідомляйте про них в спеціально для цього створених каналах у Telegram i Viber під назвою «Водоканал. Ужгород без аварій».


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *