изображение_viber_2022-01-05_13-56-11-697

Каналізація – не сміттєзвалище

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород» вже неодноразово зверталася до краян з проханням не викидати сміття до унітазів та систем водовідведення.

Працівники підприємства роблять все можливе аби каналізаційні мережі міста працювали безперебійно. Щодня виконуються роботи по очищенню систем водовідведення від сміття.

Наші працівники виконують роботи по прочистці каналізаційних мереж регулярно. Додатково залучається спецтехніка та проводиться очищення колекторів. Проте навіть це не допомагає справитися з такою кількістю неорганічних залишків. Найчастіше це засоби гігієни, залишки їжі, недопалки, предмети гардеробу та навіть домашні тварини.

Для збереження цілісності мереж нам доводиться використовувати звичайні металеві сітки. Одна така до прикладу важить до 250 кілограм і для того щоб підняти її та очистити від сміття треба задіяти кілька працівників.

Переконливо просимо Вас, дотримуватись цих першочергових правил. Адже це стосується не тільки комфорту, але і безпеки краян.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Коментар до теми “Каналізація – не сміттєзвалище

  1. Аналогічна Проблема у нас на Митрака сосіди кидають вологі серветки які є сентетичні які забивають труби це мабуть до людей не дойде як не доказувати не вмовляти все в трубу!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *