WaterMoney02

До уваги юридичних споживачів!

Нагадуємо Вам, що 20 лютого спливає термін оплати рахунків за спожиті у січні 2022 року послуги, згідно укладених договорів на водопостачання та водовідведення.

З огляду на це, просимо юридичних споживачів до кінця поточного місяця у повному обсязі розрахуватися за спожиті у січні 2022 року послуги за вже виставленими рахунками та оплатити існуючу заборгованість за минулі періоди.

КП «Водоканал м. Ужгород» вдячне за розуміння і покладається на Вашу свідомість.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

4 коментарі до теми “До уваги юридичних споживачів!

  1. ДО УВАГИ НАДАВАЧ ПОСЛУГ ВОДОКАНАЛ!!!

    Нагадую Вам, що щодня з 1 січня 2022 року і по сьогодні 16.02.2022., майже кожен ранок з 06:00  дуже слабий тиск води у крані, що не дає можливості користуватись послугою водопостачання, за яку я сумлінно сплачую кожен місяць! Я вимушений кожен ранок телефонувати в аварійну службу ВОДОКАНАЛУ і просити ввімкнути насос по Грушевського 39, тільки через 40 – 50 хвилин  після дзвінка з’являється тиск води у крані. ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ! Відремонтуйте насос та прилади водопостачання та контролюйте роботу насосної станції, за вказаною адресою, або вмиайте кожен ранок о 06:00 насос. Також зверніть увагу, що протягом дня тиск води у крані по вулиці Марії Заньковецької 25 нестабільний!

    З повагою Юрій.

    16.02.2022.

    • Доброго дня, шановний Юрій!
      Ваше звернення відправлено на нашу офіційну електронну пошту.
      Будь-ласка, наступного разу, подібні звернення направляйте одразу на електронну пошту (адреса вказана на головній сторінці сайту).

  2. відрегулюйте “зворотній зв’язок” повідомлення дописувачів позначаються як спам… круто Ви вирішили роботу з повідомленнями 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *