плата за воду Таджикистан

Про важливість надання фактичних показів спожитого обсягу водопостачання та водовідведення

Наш край, як і всі західні регіони країни, на даний момент є тилом та опорою держави, який зобов’язаний взяти на себе підтримку економіки країни.

За інформацією Ужгородської міської ради, лише через центри реєстрації міської ради пройшло понад 12 тисяч переселенців. Частина з них виїхали за кордон, але понад 5 тисяч проживають у наших школах, гуртожитках, спортивних об’єктах. За підрахунками, в Ужгороді загалом зараз знаходиться близько 35 тисяч переселенців.

В зв’язку з цим, значно виріс і об’єм споживання води.

Для підтримки стабільного та якісного надання послуг з водопостачання та водовідведення, необхідна регулярна оплата цих послуг. Для уникнення похибок при формуванні рахунків за спожиті обсяги водопостачання та водовідведення, необхідність надання інформації про фактичні покази лічильників води як фізичних, так і юридичних осіб має принципове значення.

Контролери підприємства щоденно проводять зняття контрольних показів лічильників абонентів. Тому звертаємось до мешканців та гостей нашого міста з проханням співпрацювати з контролерами КП «Водоканал м. Ужгород», які виконують свою роботу, знімаючи фактичні показники лічильників води. У випадках, коли контролер не зміг потрапити до помешкання, він/вона залишає повідомлення в якому вказано телефон, на який можна надіслати фото лічильника з фактичними показами. Також, Ви можете надіслати фото повідомленням через Viber/Telegram на номер підприємства 095-307-71-25. Надсилаючи фото, не забувайте вказувати адресу або особовий рахунок.

Доводимо до Вашого відома, що кожен контролер підприємства має відповідне посвідчення, яке він/вона зобов’язаний(а) надати на вимогу споживача.

Ми вдячні за розуміння та співпрацю і нагадуємо, що лише при забезпеченні своєчасної оплати за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення, КП «Водоканал м. Ужгород» може гарантувати їх стабільне та якісне надання!

СЛАВА УКРАЇНІ! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *