ремонтні роботи місяць головна

Статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за серпень

Щодня ми працюємо над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення Ужгорода. По всьому місту наші аварійні бригади усувають пориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

В той же час працівники Центра обслуговування споживачів продовжують надавати абонентам консультації через наші різноманітні дистанційні сервіси, а також на особистому прийомі.

До вашої уваги статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за серпень:

Крім термінових (аварійних) викликів, ми працюємо з прочищення каналізації і в плановому порядку юридичним та фізичним особам за договорами сервісного обслуговування. За цей місяці ми здійснили 27 робіт по усуненню пошкоджень та прочищення засмічень на каналізаційних мережах які знаходяться на балансі наших абонентів.

Також для запобігання травматизму людей, дорожнім і комунальним аваріям працівники КП «Водоканал м. Ужгород» проводять планові обстеження оглядових колодязів та їх заміну на нові. За серпень у різних частинах міста було встановлено 15 нових люків (3 на водопровідних мережах та 12 на каналізаційних).

Підприємство робить все можливе для підтримання обладнання у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення. Працівники водоканалу постійно проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди обладнання станцій. Тому в ході підготовки до осінньо-зимового періоду було виконано обстеження електрообладнання на водозаборі «Минай», виявлені проблеми були завчасно вирішені. Також цього місяця почався капітальний ремонт покрівлі на насосно-фільтрувальної станції НФС-І, закінчені роботи з поточного ремонту обвідної труби насосно-фільтрувальної станції НФС-ІІІ. Усунені місця протікання трубопроводу за рахунок чого збільшено експлуатаційний терміну роботи даної конструкції.

У серпні з метою підвищення надійності системи водовідведення було проведено заміну аварійної ділянки бетонного трубопроводу діаметром 500 мм на новий, сучасний та більш надійний, по вулиці Крилова.

Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготовки. Вони постійно відбирають проби та проводять аналізи, тільки за серпень було зроблено 385 хімічних та 321 бактеріологічних аналізів за відібраними пробами питної води по всьому місту. Жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не виявлено, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН.

Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *