увага

УВАГА!

Шановні мешканці, житлового будинку №21 по набережній Незалежності КП «Водоканал м. Ужгород» розпочав роботи по заміні аварійної ділянки водопровідної мережі по транспортному мосту зі сторони площі Богдана Хмельницького до набережної Незалежності. Водопостачання Вашого будинку організовано по тимчасовій схемі.

Трубопровід, що прокладений наземно по конструкції транспортного мосту, зазнав зносу. Існуюча водопровідна мережа стара, стінки її піддаються корозії через довгу експлуатацію. Така труба має гарантійний термін користування приблизно 25 років, а вона прокладена ще у 80-х роках минулого століття, що призводить до частих аварійних ситуацій і проведення ремонтних робіт.

Саме тому підприємством укладено договір з підрядною організацією на проведення капітального ремонту, кошти виділені з резервного фонду бюджету Ужгородської міської громади в 2022 році. Тимчасово прокладено уздовж транспортного мосту, трубу 63 мм, замінено старі засувки сучасними новими. Вода на вулиці не відключатиметься. Роботи будуть виконуватися на протязі трьох тижнів. Орієнтовний термін завершення виконання робіт – 20 вересня 2022 року. В період виконання робіт можливі перепади тиску в системі.

Просимо поставитися із розумінням до можливих незручностей.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

2 коментарі до теми “УВАГА!

  1. Чи може бути пов’язано з цими ремонтними роботами те, що 03 вересня, з крана квартири на проспекті свободи 2 потекло замість води болото?..

    • Доброго дня.
      Причини можуть бути різні. В тому числі, внутрішньобудинкові ремонти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *