ремонтні роботи - 2

Капітальний ремонт покрівлі НФС-І завершено!

Насосно-фільтрувальна станція №1 (НФС-I) є однією з головних артерій цілодобового водопостачання мешканців міста. Вона побудована ще у 1931 р. за часів Чехословаччини. Для підприємства важливо забезпечувати правильне комплексне обслуговування станції, від цього залежить працездатність та функціональність системи подачі води в місто.

Найважливіші сервісні роботи- це технічне обслуговування станції та утримання її будівлі в експлуатаційному вигляді. Оскільки НФС-I використовується нашим підприємством на протязі довгих років, вона потребує ремонтного втручання.

Під впливом зовнішніх факторів та часу, покрівля станції почала руйнуватись. З’явились пошкодження механічного характеру, вода після опадів почала протікати у щілини, нищачи всередині машинне відділення станції. Ремонт був неминучим процесом, адже дах по праву є головним елементом конструкції споруди, що забезпечує захист від всіх атмосферних впливів.

За рахунок запланованих змін інвестиційної програми 2022 р., керівництво підприємства вирішило спрямувати гроші на капітальний ремонт покрівлі станції.

Менше ніж за місяць ремонтні роботи були закінченні. Тому, до вашої уваги новенька покрівля НФС-І:

Підприємство робить все можливе для підтримання станцій у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення. Працівники водоканалу постійно оновлюють обладнання станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *