подяка

Дякуємо, що вчасно сплачуєте послуги!

Шановні споживачі!

Дякуємо вам за небайдужість, сумлінність, співпрацю та розуміння в такий нелегкий для нас і держави час. Ми щиро вдячні кожному із вас за те, що навіть за таких складних обставин ви знаходите можливість сплачувати за спожиті послуги. У серпні вже 99% ужгородців (населення, юридичні та бюджетні установи) вчасно сплатили послуги водопостачання та водовідведення.

Дякуємо вам за те, що цінуєте нашу працю та допомагаєте розвивати і покращувати наші сервіси. Тільки завдяки вам наше підприємство може повноцінно працювати та постачати питну воду у ваші домівки. Ваші оплати – єдине джерело коштів для придбання необхідних матеріалів, реагентів, вчасної оплати паливно-мастильних матеріалів, енергоносіїв, виплати заробітної плати та сплати податків.

У серпні підприємство змогло повністю розрахуватись за спеціалізовану аварійно-ремонтну машину KOBALT і тим самим виконало захід інвестиційної програми. Також ми змогли втілити технічне переоснащення реагентного господарства, облаштуванням камери флокуляції з насосом для перекачування флокулянта. Саме завдяки цьому ми маємо змогу забезпечувати безперервні процеси із знезараження питної води для Вас наші споживачі. В той же час наші працівники продовжують щодня лагодити водопровідні та каналізаційні мережі, обслуговувати обладнання, забезпечувати належну якість води.

Дуже просимо тих, хто має змогу, і надалі сплачувати за послуги.

Ми працюємо для вас 24/7! Разом до перемоги!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

2 коментарі до теми “Дякуємо, що вчасно сплачуєте послуги!

  1. На вул. Щедріна немає води вже другу добу, може вже вирішите якось це питання?

    • З нашого боку, питання вирішене. Подачу води відновлено. Усі подальші питання – до працівників ЖЄКу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *