ремонтні роботи - 2

Поточний ремонт вимощення КНС-3

Система каналізаційно-насосних станцій – це багатоступенева система обладнання, яка приймає стоки, які самопливом течуть від житлових масивів та підприємств, а далі насоси перекачують їх на очисні споруди.

Щоб каналізаційна насосна станція залишалася завжди ефективною та надійною, важливо забезпечити правильне комплексне обслуговування. Від цього залежить працездатність та функціональність системи.

З плином часу будівля каналізаційної насосної станції КНС-3 зазнала великого впливу зовнішніх факторів, тому, поступовий ремонт та реставрація станції є неминучою задачею.

Для надійного збереження цілісності станції необхідним було зробити вимощення для захисту будівлі від тріщин та просадок стін.

Наразі працівниками водоканалу поточні ремонтні роботи вже закінчені. КНС-3 до зимового періоду готова, адже відновлено тепло- і гідроізоляції об’єкту.

Підприємство робить все можливе для підтримання станцій у належному вигляді та при можливості завжди проводить ремонтні роботи для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання та водовідведення

Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *