вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що працівники дільниці водопровідної мережі проводять аварiйно-вiдновлювальнi роботи на двох ділянках водогону: на вулицях Радіщева і Паризької Комуни. Для успішного виконання робіт необхідне пониження тиску води в системі. В зв’язку з цим, тимчасово, на термін проведення робіт, призупиняється подача води з водозабору “Минай” i НФС №2.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

6 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

  1. А чи не можна викладати графік довбаних робіт заздалегідь!?!? Скільки можна залишатись у душі з намиленою головою і без води!!

    • Список запланованих на день робіт щодня викладається на сайті. Заздалегідь не можна сказати, буде призупинення водопостачання або ні.

      • Список запланованих робіт з’являється вже коли води немає. На сайті навіть неможливо відстежити час, коли ви викладаєте оголошення. У вашої ж команди напевно обмежених часом робочий графік і вони знають скільки часу треба витратити на вирішення задачі. Напишіть хоча б коли вода з’явиться.

        • Список запланованих робіт публікується щодня приблизно в один і той самий час. Близько 8:40-8:50.
          Вода з’явиться, як тільки виконають етап робіт, який вимагає пониження тиску в системі.

  2. Доброго дня, я голову покрасила мені треба воду. Ви вже заманали з тою водою. Ще до цього світло виключають. Включіть воду. Мені на роботу треба йти. Дякую

     

    • А, ну раз вам треба, то обов’язково на все начхають і включать.

      Треба мати якийсь мінімальний запас води для екстренних випадків.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *