вода чиста

Готуємось до роботи у зимовий період

Для безперебійного водопостачання і водовідведення осель ужгородців у зимовий період ми виконуємо комплекс заходів із ревізії та ремонту об’єктів підприємства та підготовки їх до роботи в умовах сезонного зниження температури.

У відповідності до запланованих заходів підприємство виконало капітальний ремонт побутових приміщеннях насосно-фільтрувальних станцій. Також для підвищення надійності роботи станцій планується придбання додаткового обладнання – повітряного компресора, для того щоб встановити його на поверхневий дериваційний канал річки Уж. Основне призначення компресора – подача повітря під тиском для утворення повітряної завіси, яка буде утримувати маси льоду від потрапляння на насосні фільтрувальні станції. З його допомогою тільки річкова вода буде потрапляти на станції для подальшого технологічного циклу очистки. Наразі готуються кошторисні документи, про придбання будемо звітуватись вам.

Підготовка до роботи у зимовий період здійснюється фахівцями водоканалу у межах повсякденної роботи задля сталого проходження зимового періоду без виникнення аварійних ситуацій надзвичайного характеру.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *