водоканал лабораторія

Послуги, що надаються Лабораторією контролю якості питної води КП «Водоканал м. Ужгород»

Ми ретельно та постійно контролюємо якість питної води централізованої системи водопостачання м. Ужгорода на всіх етапах її водопідготовки та на виході з очисної водопровідної споруди.

Вода має важливе епідеміологічне значення у забезпеченні санітарного та епідемічного благополуччя населення. У разі потрапляння збудника захворювання в питну воду відразу інфікується значна частина населення, тому важливо своєчасно контролювати якість питної води за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками.

Лабораторія контролю якості питної води КП «Водоканал м. Ужгород» атестована Закарпатським науково-виробничим центром стандартизації, метрології та сертифікації на відповідність вимогам ДСТУ ISO 10012:2005. За результатами лабораторних досліджень хіміко-бактеріологічної лабораторії, уся вода, що подається водоканалом у місто, є безпечною, якісною та в повній мірі відповідає чинним ДержСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

У разі виникнення сумнівів щодо якості води в крані, споживач водоканалу може звернутися до аварійно-диспетчерської служби водоканалу за телефонами 050-372-08-45. За заявкою споживача лабораторією підприємства буде проведена безкоштовна перевірка. Пробовідбірник відбере проби безпосередньо у квартирі та на межі балансової належності, які будуть проаналізовані. У разі виявлення відхилень від нормативних вимог будуть вжиті необхідні заходи.

На підприємстві йде постійне вдосконалення діяльності лабораторії відповідно до встановлених державних стандартів та нормативів, щоб контроль за якістю питної води виконували максимально оперативно, керівництво КП «Водоканал м. Ужгород» намагається постійно оновлювати обладнання лабораторій.

Наша лабораторія контролю якості питної води надає широкий спектр додаткових послуг як для населення, так і для інших підприємств міста за окремими замовленнями.

Умови надання послуг: додаткові послуги надаються за окремо укладеним письмовим договором.

Наші послуги:


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

2 коментарі до теми “Послуги, що надаються Лабораторією контролю якості питної води КП «Водоканал м. Ужгород»

    • Доброго ранку, зверніться в диспетчерську службу (050-372-08-45).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *