ремонтні роботи місяць головна

Статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за квітень

Щодня ми працюємо над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення Ужгорода. По всьому місту наші аварійні бригади усувають пориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

В той же час працівники Центра обслуговування споживачів продовжують надавати абонентам консультації через наші різноманітні дистанційні сервіси, а також на особистому прийомі.

До вашої уваги статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за квітень:

Крім термінових (аварійних) викликів, ми працюємо з прочищення каналізації і в плановому порядку юридичним та фізичним особам за договорами сервісного обслуговування. За цей місяці ми здіснили 7 робіт по усуненню пошкоджень та прочищення засмічень на каналізаційних мережах які знаходяться на балансі наших абонентів.

Також ми працюємо з прочищення каналізації і в порядку профілактичного обслуговування каналізаційних мереж і каналізаційних колодязів. За квітень ми здійснили 15 робіт, по своєчасному та профілактичному усуненню аварійних ситуацій на мережі водовідведення.

Закликаємо споживачів дотримуватися правил користування каналізацією і пам’ятати про довкілля:

Для запобігання травматизму людей, дорожнім і комунальним аваріям працівники КП «Водоканал м. Ужгорода» проводять планові обстеження оглядових колодязів та їх заміну на нові. За квітень у різних частинах міста було встановлено 8 нових люків (3 на водопровідних мережах та 5 на каналізаційних).

Працівники водоканалу постійно проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди обладнання на мережах водопостачання та водовідведення. Наше комунальне підприємство в якості гуманітарної допомоги отримало від Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) 4 насоси Hydro-Vacuum S. A., один з них потужністю 15 кВт встановили на каналізаційній насосній станції КНС-ІІ разом з частотним перетворювачем. Планомірна заміна зношеного обладнання та мереж водопостачання міста, дозволяють досягти нашої спільної мети – надійне транспортування води та отримання якісних послуг водопостачання.

У квітні автопарк КП «Водоканал м. Ужгород» поповнився новою вакуумною спецмашиною KOBALT KSV-60.02F02. Питання придбання спецавтомобілей для комунального підприємства було надзвичайно актуальним. Мережі водовідведення та водопостачання, потребують регулярної очистки та профілактики від великої кількості різноманітних забруднень. До аварійно-диспетчерської служби водоканалу за рік надходить до трьох тисяч заявок з питань аварійних ситуацій на мережах. Саме задля швидшого реагування на такі випадки була потрібна нова диспетчерська аварійна спецмашина на заміну старої ГАЗ 53 КО, яка працювала на нашому підприємстві з 1981р.

Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготоки. Вони постійно відбирають проби та проводять аналізи, тільки за квітень було зроблено 329 хімічних та 365 бактеріологічних аналізів за відібраними пробами питної води по всьому місту. Жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не виявлено, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН.

Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *