ремонтні роботи - 2

Заміна запірної арматури

4 травня по вулиці Паризької Комуни на ділянці водогону проходили планові роботи по переключенню на новозбудований водогін, з заміною запірної арматури. По всій лівобережній та частково правобережній частинах міста було відсутнє водопостачання. Ми завжди намагаємось максимально оперативно усувати пошкодження на водопровідних мережах та завдавати якнайменше незручностей споживачам. Але з об’єктивних причин ми не завжди маємо можливість це зробити.

Наші ремонтні бригади виконали складну монтажну роботу з заміни засувки D-500, з використанням спецтехніки. Ці роботи тривали протягом 12 годин, адже тільки на демонтаж попередньої засувки витратили більше трьох годин. Окрім того, варто зазначити, що така засувка має досить велику вагу, тому робота з її заміни потребує великої точності та обережності. Крім, власне, підняття засувки з камери та заміни її новою, робітники повинні точно припасувати отвори до труб, аби запобігти раптовому прориву мережі.

На нашому підприємстві всі технічні фахівці прекрасно розуміють, що від якості запірної арматури залежить безперебійність водопостачання та водовідведення, а також час, необхідний для усунення аварійної ситуації.

Робота по заміні запірної арматури по даній адресі могла виконуватись тільки при умові повної зупинки водопостачання в деяких частинах міста.

Засувки на наших водогонах – це те саме кермо, яке дозволяє нам керувати нашою гідравлічною системою: своєчасно вмикати та вимикати локальні ділянки водопроводів для виконання тих чи інших аварійних робіт або поточних ремонтних робіт, не припиняючи водопостачання на цілий мікрорайон чи вулицю.

Покращення якості води неможливо без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них.

Дякуємо що з терпінням відноситесь до аварійного відключення води під час ремонтних робіт, що виконуються задля майбутнього комфорту та зручності для наших абонентів!

Разом ми сила!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *