DSC09999

Тестування системи водопровідних мереж у режимі цілодобової роботи

Шановні мешканці міста Ужгорода та ужгородського району. КП «Водоканал м. Ужгорода» продовжує роботу по удосконаленню системи водопровідних мереж з метою переведення міста та району на безперервне водопостачання.

Зокрема, в рамках цієї діяльності, наприкінці тижня, у вихідні дні, буде проведено тестування системи водопровідних мереж у режимі цілодобового графіку роботи обладнання, що забезпечує подачу води. Розпочнеться воно в суботу 5 вересня з 6:00 ранку, а завершиться, відповідно, у неділю 6 вересня, в 0:00 ночі, тобто, проводитиметься півтори доби.

Зрозуміло, що переведення міста на безперервне водопостачання, в свою чергу, призведе до збільшення витрат коштів на електроенергію. В зв’язку з цим, переконливо просимо мешканців міста та району своєчасно розраховуватися за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення. Адже, в іншому разі, вся проведена підприємством робота по переведенню на безперервне водопостачання буде нівельована неможливістю розрахуватися з ПАТ «Закарпатобленерго» за спожиту електроенергію.

З метою запобігання аварійних ситуацій просимо заздалегідь перевірити стан запірної арматури (вентилі, крани) у Ваших помешканнях. Також, прохання підвищити пильність на період тестування системи водопровідних мереж і, у разі виявлення аварійних або потенційно аварійних ситуацій на внутрішніх та зовнішніх мережах водопостачання та водовідведення Ваших будинків, неодмінно звертатися в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» та повідомляти про них. Телефони диспетчерської служби – (0312) 640556 та (0312) 643855.

Пам’ятайте, що саме Ваша пильність та своєчасне сповіщення дає нам можливість оперативно реагувати та ліквідовувати несправності, що можуть виникнути на мережах водопостачання та водовідведення. А це в свою чергу дає змогу, як мінімізувати можливі незручності населенню так і втрату питної води (а значить і коштів) через можливі витоки.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *