DSC00006

До уваги абонентів!

Шановні мешканці міста Ужгород та ужгородського району! Нагадуємо Вам, що місяць вже добігає кінця, тож ми наполегливо просимо розрахуватися за спожиті послуги тих абонентів, хто ще не встиг цього зробити.

Дізнатися про стан свого рахунку ви можете скориставшись відповідною послугою перегляду особового рахунку на сайті, або зателефонувавши за контактними номерами: (0312) 64-31-05, 44-39-31, 44-03-42.

Зауважуємо, що не варто накопичувати заборгованість, адже подібна практика не йде на користь ані Вам, оскільки ускладнює подальшу оплату послуг та може призвести до небажаних ускладнень (таких як обмеження надання послуг або судових позовів), ні нам, так як не дає, в повній мірі, можливості обслуговувати водопровідні та каналізаційні мережі, розраховуватися за спожиту електроенергію тощо. А це, в свою чергу, може призвести до небажаного зниження якості надаваних Вам послуг.

У разі ж, якщо у Вас із будь-яких причин, виникла заборгованість і Ви не маєте можливість сплатити її в короткий термін, ми пропонуємо скористатися послугою реструктуризації боргу на термін, відповідний його сумі. Для цього, при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та довідку про склад сім’ї.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *