DSC00007

Роз’яснення позиції Водоканалу щодо складної ситуації з водопостачанням у н/п Радіоцентр

Комунальне підприємство повідомляє, що 27 жовтня поточного року на ділянці мережі водопроводу до мікрорайону «Радіоцентр», яка належить Закарпатській філії державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України сталася чергова аварія, пов’язана із витоком питної води. Комунальне підприємство, зважаючи на потребу населення у питній воді, в черговий раз за власні кошти та власними силами здійснило аварійні роботи та ліквідувало виток питної води.

Керівництво Коритнянської сільської ради як і філії державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України самоусунулися від вирішення питання проведення ремонтних робіт по заміні аварійної дільниці водопровідної мережі, яка їм належить і має ними обслуговуватися. Районна державна адміністрація звернулася до Ужгородської районної ради з клопотанням про виділення коштів на проведення ремонтних робіт на ділянці водопровідної мережі протяжністю 1 км, проте дане питання й досі не вирішено.

З огляду на викладене, звертаємося до мешканців Коритнянської сільської ради, сіл Кінчеш, Часлівці та мешканців мікрорайону «Радіоцентр» з проханням прискорити та покращити розрахунки із комунальним підприємством за спожиті послуги з водопостачання. В свою чергу підприємство і надалі, ставитиметься до своїх абонентів із повагою, і в разі виникнення аварійних ситуацій, незважаючи на відсутність вільних обігових коштів, і те, що дані мережі водопроводу не є нашою власністю, а перебувають на балансі інших суб’єктів господарювання, завжди прийде на допомогу споживачам.

Вдячні за порозуміння та сподіваємося на покращення розрахунків за спожиті послуги не тільки мешканцями територіальної громади селищ Коритняни, Кінчеш, Часлівці, а й мешканцями міста Ужгорода.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

4 коментарі до теми “Роз’яснення позиції Водоканалу щодо складної ситуації з водопостачанням у н/п Радіоцентр

  1. Шановний пан Директор КП “Водоканал м. Ужгород” Я, як мешканець н/п Радіоцентр, за користування питної водою, плачу саме КП “Водоканалу м. Ужгород, а не Коритнянської сільської Раді, і не філії державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Це також стосується і інших мешканців н/п Радіоцентр.
    Як що у Вас немає коштів ремонтувати те що вам не належить то будь ласка проложите свою трубу. Вважаючи на стан старої трубі це було б доцільніше. Давати воду по часам це не вихід з положення.

  2. Так, ми Вас чуємо. На Ваші питання відповіді вже давалися в попередніх обговореннях.

    З повагою, КП “Водоканал м. Ужгород”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *