DSC00006

З приводу вчорашніх перебоїв водопостачання

Доводимо до відома споживачів, що вчорашні перебої водопостачання пов’язані з тимчасовим відключенням енергопостачання на ПНС (підвищувальна насосна станція) «Юність» – з 18:45 по 19:40. Як виявилось, енергопостачання було відключено у зв’язку з проведенням технічних робіт аварійно-ремонтними службами ПАТ «Закарапаттяобленерго», про які не було завчасно повідомлено КП «Водоканал м. Ужгорода».

В результаті, цілий район, який обслуговується ПНС «Юність» залишився без водопостачання на вищевказаний період. А саме, мова йде про густонаселений район, до якого входять вулиці Заньковецької, Минайська, Джамбула, Залізнична, проспект Свободи тощо.

Крім того, з тих же причин тимчасово була відключена від енергопостачання КНС-9 (каналізаційно-насосна станція) – з 12:50 по 15:40. Ця КНС, відкачує каналізаційні відходи чималої частини Нового району, а саме, від мікрорайону Боздош до Сторожниці.

На щастя, тимчасове відключення КНС-9 не спричинило додаткових незручностей населенню, адже, водопостачання у вказаний період не припинялося. Проте, поки автоматична система була відключена від енергопостачання, відкачування каналізаційних відходів доводилось проводити у ручному режимі.

В цілому ж, ми просимо наших споживачів не хвилюватися з приводу цих перебоїв водопостачання. Зі сторони КП «Водоканал м. Ужгорода», водопостачання міста велося і ведеться у звичному режимі, а тимчасові перебої викликані сторонніми причинами, про які відповідним службам підприємства не було повідомлено завчасно.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *