ПожГидрант

Перевірка стану пожежних гідрантів міста Ужгород

Згідно з дорученням міського голови та відповідно до плану «Основні заходи щодо попередження пожеж, аварій, інших надзвичайних ситуацій, недопущення загибелі і травмування людей на них в населених пунктах та на об’єктах економіки м. Ужгорода» затвердженого рішенням комісії ТЕБ та НС (протокол від 27.01.2015 р. №1) – силами департаменту міського господарства, КП «Водоканал м. Ужгорода» та спільно з Ужгородським міськрайонним управлінням ДСНС України у Закарпатській області проводиться повна інвентаризація пожежних гідрантів у м. Ужгороді.

DSC_0738

DSC_0740

Слід зазначити, що кількість пожежних гідрантів, на території м. Ужгород, перевищує 400 одиниць. Нажаль, не всі з них, можуть перебувати в належному стані, а перевірка кожного з них – завдання непросте і вимагає чимало часу.

Звертаємось із проханням до мешканців міста, у випадку, якщо Вам відомо про витік або будь-які інші пошкодження якогось із пожежних гідрантів, повідомляти в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за номерами телефонів: (0312) 64-06-56 або (0312) 64-38-55. Просимо не бути байдужими, адже, з рештою, мова йде про безпеку кожного із нас.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *