НКРЕ

Нагадування про забезпечення коректності нарахувань

КП “Водоканал м. Ужгород” нагадує своїм споживачам, що у поточному місяці ви отримаєте рахунки за послуги, спожиті у лютому 2016 року. Тому для мешканців багатоквартирних будинків з використанням внутрішньобудинкових систем для розрахунку оплати за лютий 2016 року застосовується тариф 13,75 грн. (водопостачання – 8,92 грн., водовідведення – 4,83 грн.), який діє з 01.02.2016 року згідно Постанови НКРЕКП № 2868 від 26.11.2015 року. Такий же тариф діє для юридичних осіб, які розташовані в багатоквартирних будинках.

Для мешканців (а також юридичних осіб) приватних будинків тариф залишається незмінним і складає 12,60 грн. за 1 куб.м. (водопостачання – 8,17 грн., водовідведення – 4,43 грн).

Також нагадуємо, що з 26.02.2016 року було надано можливість внесення показників приладів обліку абонентам через сайт http://www.mega-billing.com/. Для коректного нарахування показники приладів обліку треба вносити станом на 1-ше число кожного місяця. Для врахування наданого вами показника при виписці рахунку за спожиті послуги, ви маєте внести інформацію на особовий рахунок не пізніше 3-го числа. Також передавати показники приладів обліку можна за телефонами та на електронну поштову скриньку, вказаних на ваших квитанціях.

За додатковою інформацією з питань роботи вашого “онлайн-кабінету” звертайтесь за адресою: info@voda.uz.ua


З повагою, адміністрація КП “Водоканал м. Ужгород”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *