Щодо запланованого призупинення водопостачання міста, пов’язаного з аварійно-ремонтними роботами

Як вже повідомлялось, сьогодні (2 вересня) з 18:00 буде припинено водопостачання міста Ужгорода з водозабору «Минай».

Це пов’язано з ліквідацією аварійної ситуації на каналізаційному колекторі по провулку Соляному. Ці роботи технічно неможливо виконати без припинення водопостачання лівобережної частини міста.

Роботи будуть проводитись ввечері та вночі з п’ятниці на суботу. Їх планується завершити не пізніше 6:00 ранку в суботу (3 вересня).

Обмеження водопостачання стосується:

– Всієї лівобережної частини міста (в тому числі, прилеглих населених пунктів та населених пунктів, що відносяться до Коритнянської сільської ради).
– Частини правобережної частини міста, обмеженої вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережної Незалежності).

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

23 коментарі до теми “Щодо запланованого призупинення водопостачання міста, пов’язаного з аварійно-ремонтними роботами

  1. як можна так знущатись над людьми? без попереджень залишити без води…  будьте прокляті!!!

  2. тварі безрогі!!! коли ви падли вже почнете повідомляти людей про відключення води? як можна  залишити все місто без запасу води? скоти!!! будете покарані!!!

    • Доброго вечора, Юрiй та гуцул.

      Звертаємо Вашу увагу на те, що свої обурені коментарі Ви пишете саме до попередження про відключення води, причому вже другого на протязі тижня!

      Крім того, вони були надіслані для розповсюдження у інших ЗМІ.

  3. доки ще будуть проводитись ремонти, і хто буде відповідати за наслідки?

  4. Совести у вас нет никакой! Люди не новости смотрят, а на работу ходят, чтоб оплатить ваши бешенные тарифы!!! Уже столько наворовались, что нет возможности купить бумагу и развешать обьявления??? Это ваша работа, за которую мы уже давно заплатили!!! Никакого уважения к людям.

  5. Віка правильно пише, не всі слідкують за вашим сайтом, тимпаче не всі знають про ваш сайт. У нормальних людей, за декілька днів до відключення води, в під’їзді клеють оголошення з всією інформацією.

    • Доброго ранку, Владислав.

      Ми це розуміємо. Але мова йде не лише про наш сайт. Окрім нього, інформація була передана для розповсюдження у інших засобах масової інформації.

  6. Їх планується завершити не пізніше 6:00 ранку в суботу (3 вересня). Уже 7:30. Где вода?!

    • Доброго ранку всім.

      Нажаль, через складність робіт, станом на 6:00 ранку (3 вересня) повністю їх завершити не вдалось. Через це, подача водопостачання відбуватиметься з 8:00 по 10:00 ранку, після чого водопостачання знову буде призупинено, а роботи продовжаться.

      http://voda.uz.ua/?p=4646

      • 9.08 ч. Воды все еще нет.. у нас девятый этаж, может еще “не дошла”?Есть ли привозная вода, где можно набрать воду на улице Легоцкого?

  7. Народ, майте терпіння, ніколи нічого не робили і було погано, а тепер пробують щось зроби ти і також погано. Все доступно з фото написано і показано.  Комусь шо не зрозуміло зверніться до “філологів”.

  8. Єдине уточнення коли орієнтовно можна чекати наступне включення води або відновлення водопостачання?

  9. На вашому сайті було написано, що воду включать біля 6 годин ранку, воду включили біля 8 годин, АЛЕ ніхто не писав, що її знову відключать. Про це треба повідомляти, що включать лише на пару годин!!!!!!!! Чого не можна було написати , що вода буде в суботу частково чи погодинно?????? Коли я побачила, що вода тече з крану , я вилила всі запаси води!!!!!! І взагалі такі роботи не виконуються на вихідні, а тим більше в суботу!!!!!!!!  Про цей “запланований” ремонт ви знали раніше, чого його не можна зробити в будній день?????  Правду вище написали, що ви знаєте тільки тарифи піднімати ВЧАСНО, а про людей у вас ніхто там не думає!!!!!

  10. Повідомте, будьте ласкаві, коли буде наступне включення води.

  11. тільки, що  приблизно 11-30 проходив повз аварійну ділянку ніхрена не зроблено! розколупали людям газон та проїжджу частину дороги, посідали у холодок під забором та відпочивають, а де  бригада, яка має змінити людей, що цілу ніч працювали? в ужгороді самі високі тарифи на воду в україні, і саме погане водопостачання!!!

  12. будемо збирати підписи і писати листа в адміністрацію президента для створення коміссії по розслідуванню роботи ужгородського водоканалу, таке водопостачання  у місті ужгороді створює епідеміологічну небезпеку, що є посяганням на здоров’я жителів ужгороду та порушенням прав людини!!!

  13. чому нема машин з водою по районах? не всі ж готувалися до ТАКОГО ТРИВАЛОГО відключення води!

  14. ще й дзвониш в водоканал, щоб чисто спитати коли приблизно закінчаться ремонтні роботи, а вони ще хамлять в відповідь

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *