99ee80

Нагадуємо про необхідність своєчасного розрахунку за спожиті послуги

Шановні мешканці міста Ужгорода та району!

Просимо Вас своєчасно розрахуватись за спожити послуги, згідно виставлених рахунків за квітень місяць. Нагадуємо, що оплата за спожиті послуги повинна проводитись не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в розрахункових квітанціях за квітень місяць врахована зміна тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення, яка відбулась 15 квітня. Зважаючи на це, розрахунок оплати до 15 квітня проводився за попередніми тарифами, а після 15 квітня – за діючими на даний час.

При виникненні будь-яких питань щодо оплати, для проведення звірки та уточнення даних по стану оплати Ви можете звернутись до абонентського відділу підприємства у зручний для Вас час за адресою вул. Митна, будинок 1, перший поверх. Тут же можна провести і оплату за спожиті послуги через платіжний термінал “ПриватБанк”. Режим роботи підприємства з 8.00 по 17.00 за київським часом. Прийом громадян працівниками абонентського відділу проводиться, в тому числі і під час обідньої перерви, яка встановлена з 12.00 по 13.00 годину.

Також, Ви можете провести оплату і через свій особистий кабінет на сайті http://www.mega-billing.com.

В разі відсутності можливості особисто відвідати підприємство, Ви можете провести звірку, зателефонувавши за одним з номерів 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, (050) 302-27-70, надіславши запит на електронну адресу підприємства info@voda.uz.ua або за допомогою електронної абонентської книжки в особистому кабінеті на сайті http://www.mega-billing.com. Відповідь за Ваші запити щодо уточнення боргів, нарахувань, оплат тощо Ви гарантовано отримаєте у найкоротший термін.

Задля уникнення неприємних ситуацій та негативних наслідків для тих, хто має заборгованість за спожиті послуги, наполегливо просимо не зволікати із вирішенням проблем із заборгованістю та звернутися для укладення договору на реструктуризацію боргу.

Наше підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з порозумінням і повагою ставиться до кожного свого споживача.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Коментар до теми “Нагадуємо про необхідність своєчасного розрахунку за спожиті послуги

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *