DSC_2352

Аварійно-відновлювальні роботи в селi Сторожниця

Повідомляємо, що бригадою дільниці водопровідної мережі, проводяться аварійно-відновлювальні роботи, в селi Сторожниця.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, понижено тиск подачі водопостачання з водозабору “Минай”. Перебої водопостачання, протягом виконання робіт, відчуватимуться по всій лівобережній частині міста. В тому числі, у прилеглих населених пунктах та населених пунктах, що відносяться до Коритнянської сільської ради. Також це відноситься до району правобережної частини міста обмеженого вулицями Митною – Собранецькою – Єньківською (в тому числі районами вулиць, Загорської, Щедріна, І. Франка Довженка, набережної Незалежності).

Водопостачання буде відновлено, в повному обсязі, одразу ж по завершенню вищевказаних робіт.

Screenshot_20170626-134924.png

DSC_2343.jpg

DSC_2344.jpg

DSC_2351.jpg


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

51 коментарі до теми “Аварійно-відновлювальні роботи в селi Сторожниця

  1. сегодня, 26 проспект свободу уже более чем 2 годины без воды. обьявлений про наш райн нема . коли будет вода?

    • Уважаемая Елена, водоснабжение, с водозабора “Минай”, возобновят сразу же по окончании аварийно-ремонтных работ. К сожалению, это внеплановые работы и мы не можем прогнозировать конкретное время их завершения.

  2. будь ласка, прошло больше 20 хвилин – уже можно ответить

  3. Спасибо за информацию, но можно её подавать заранее, чтоб можно было заранее запастись водой! В стиральной машине бельё киснет, посуда грязная, обеда нет…. Реально даже руки детям нечем помыть….

    • Уважаемая Ольга, к сожалению, это не плановые работы, о которых мы бы могли предупредить заранее. В данном случае, мы можем только реагировать на сложившуюся ситуацию и как можно скорее устранять аварию.

  4. будь ласка, дайте уже воду на пр свободы – вы понимаете, что люди на запасли? хотя бы запасем и сготовим.  у всех дитины маленьки, какают и не спрашивают есть вода, чи ни

  5. либо уже 4 годины прошло, можно уже напечатать, что случилось и сколько еще чекать

  6. будь ласка, включите людям воду, або мы пойдем до вашего офиса  и будем у вас в раковинах детям попы каканые мыть.  вы создаете условия проживания,  несовместные с санитарными нормами

  7. вы как отвечающие за воду, должны знать, где и что в каком состоянии, а не ссылаться, что аварии внеплановые.  тут, слава богу, террористов нет – в коллекторы грану не кидают, чтоб отвечать :”сорри,  внеплан”. дайте нормально инфу, что случилось,  включите временно воду, чтоб люди запасли!

    • Успокойтесь. Произошла авария. Как вас должны были предупредить о ней??? И как вы представляете себе включить сейчас воду? Когда там все разрыто и работают рабочие.

      • Уважаемый Виктор, спасибо Вам за понимание и поддержку.

  8. У мене таке враження, що раніше, коли водоканал попереджував і була критика, а писали аварія – критики менше, менше реакції, то Ви просто вирішили не попереджувати взагалі. Шановні, це літо, жара – і дійсно не смішно. Те що на фотографіях і відповідний інвентар – це у вас звідки? І аварія, як на замовлення з понеділка. Прошу перестати брехати і попереджайте, коли каналізації чистите і колодязі міняєте і т.д. Вода по 20 грн за куб, а коли треба – то й немає. Ви вже мали всі каналізації почистити за такі гроші і робити це вночі, коли людям так сильно не треба вода.

    • Шановна Поліна, аварійна ситуація, нажаль, може виникнути будь-коли.

      Відповідний інвентар у нас як раз на випадок таких позаштатних ситуацій.

      Щодо прочистки каналізації та колодязів, то ця робота проводиться щодня. Адреси, за якими проводяться подібні роботи, можна переглянути у відповідному розділі на сайті.

  9. Дякую Водоканалу м.Ужгорода – це єдиний постачальник послуг, який моментально повідомляє, що відбувається на мережі, якщо немає води – то чому. Шановним колегам по очікуванню води раджу не істерити, а навчитися розуміти вміст прочитаного – написано “внепланові аварійні роботи”. Це означає що їх не можна було передбачити і попередити. В цей момент виходжу з дому купити пляшку води. Зробіть і ви так само, а не “плюйте в воду”.

    • я вышла и купила – пляшку воды, вологи серветки, сухи серветки, хлорку в унитаз лить – 100 грн. если я за воду сплачиваю 200 грн, а за день их аварии 100 грн, и такий аварий не одна в мисяц  – то с чего мне водоканалу платить? пусть возмещают мои траты, платять за моральный ущерб как не выполняющие контракт по бесперерывному водопостачанию – и хоть весь ужгород перероют, тогда это хоть как-то оправданно

    • шановна пенсіонерка, у Вас немає дітей, яким треба горшок помити, не кажучи вже про їсти зварити. І Ви по субсидії може платите, або і не платите, то Вам скажу – 1 куб води з каналізацією коштує 20 грн. Ви уважно фотки подивіться, якої глибини та ямка, аварійні роботи на такій глибині не проводяться, бо треба техніку, людей – це планові!!! Тільки нас за лохів тримають і не попереджають. Повертайтеся у свій СРСР і там не роптіть, а ми просто просимо елементарної поваги і попередження, а не брехати нам про “аварії”.

      • Шановна Поліна, Ви можете обурюватись на наше підприємство і, повірте, ми також не в захваті від ситуації що склалась.

        Але, будь-ласка, не переносіть своє обурення на тих хто має свій погляд на ситуацію, який не співпадає з Вашим.

    • Уважаемый! Я конечно рад Вашей терпимости, однако хочу заметить, что время проведения любых работ поддается обчислению. Никто не спорит о том что работы внеплановые, но простите: Вы примерно знаете сколько  у Вас времени пойдет на поход в магазин за водой, на то чтобы Вы прибили гвоздь и.т.д.   А наш водоканал нихрена не знает , у них похоже полный бардак. Кроме того у каждой “аварийной” ситуации есть соответствующие нормативы на ее устранение. Кто нам эти нормативы показал, а водоканал? Не забывайте что в тариф на воду уже заложены все непредвиденные ситуации. Аууууу водоканал – ответьте пожалуйста не заготовленой отпиской. Хочется ответа професионала, а не проффесора.

      Суды и штрафные санкции никто не отменял.

    • А я НЕ ЗБИРАЮСЬ купувати пляшки з водою, коли плачу не самий дешевий тариф по Україні за цю воду. Та і ситуація виглядає не так, що ми тут всі в місті “плюємо в воду”, а оця “вода” плює на нас за наші такі гроші разом з лояльними до  неї (Водоканалу м.Ужгорода) пенсіонерами…

  10. вы отвечать будете или к вам в офис идти разбираться?

     

  11. Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи є ймовірність того, що ремонтні роботи завершаться сьогодні і що сьогодні воду включать?

    • Шановна Ангешка, така ймовірність є. Але, на даний момент, точно ми цього сказати не можемо.

      Як тільки в нас з’явиться нова інформація, ми про це повідомимо.

  12. добрый день,по улице  Сечени не воды уже пару часов. Просьба ответить в чем причина и когда  будет. Спасибо.

    • Уважаемая Наталия, воды нет в связи с аварией, о которой идет речь в данной статье. К сожалению, на данный момент, мы не можем точно сказать когда она будет ликвидирована. Как только появится новая информация, мы об этом сообщим.

  13. Доброго дня,

     

    підскажіть, будь ласка, чи є вже інформація коли з”явиться вода?

     

    Дякую,

    Наталія

  14. Вітаю! Мене цікавить коли буде вода. Якщо у вас не має точної інформації, то хоча б проінформуйте чи з’явиться вона ще сьогодні до 22:00-23:00 год. Дякую

    • Точної інформації, на даний момент, нажаль немає. Як тільки в нас з’явиться нова інформація, ми про це повідомимо.

  15. А коли роботи закінчать і дадуть воду невідомо. Може завтра і може через тиждень. Прийшов з роботи нема на чому їсти зварити. МУДАКИ.

     

  16. коли вже буде вода? хоча б приблизно написали коли буде

    • Шановний Олександр, дуже сподіваємось, що до кінця дня аварію буде ліквідовано.

  17. Вони взагалі не реагують на коментарі жителів…..

  18. Водоканал вирішив, що можна йти митися у гівняному стоці “річка Уж”, там же і воду набрати (пів міста звідти має водозабір), то можна офісному плантону піти додому і не відповідати на питання ужгородців і телефон диспетчера відключити. А шо, ужгородці для них хіба люди?

    • Шановна Поліна, ще раз кажемо, ми розуміємо Ваше обурення і нас також зовсім не радує ситуація з призупиненням водопостачання. Більшість наших співробітників, так само живе в районах, де зараз відсутнє водопостачання та не мають можливості набрати собі води.

      Ми ж, в свою чергу, по мірі можливості, стараємось відповідати на Ваші коментарі.

      Саме тому, що ужгородці, як і всі інші, для нас, звичайно ж люди – наші ремонтні бригади зараз працюють над ліквідацією аварії, щоб якомога швидше відновити водопостачання в місті.

      • Шановний модератор, була на місці події і вже спілкувалася з п. В. Ямку копали 3 години, то не можна було попередити до початку цих робіт, адже виключили Ви тільки, як викопали? Ось це бісить. Це ж не на 1 метер ямочка!!! Можна написати: можливе відключення. Це буде означати або буде, або ні.

  19. та це вже не смішно , коли буде вода ????
    Водоканал  вода коли будет ? дайте відповідь !!!!!!!!!!!!!

    • Шановний Кирилл, ніхто й не сміється. Нажаль, на даний момент в нас немає інформації о якій годині будуть завершені роботи. А до їх завершення, відновлення водопостачання, нажаль, не представляється можливим.

  20. а чому ви видалили мій коментар? там нічого погано не було, чи правда очі коле?

    • Коли Ви на нашому сайті пишете обурливі коментарі в нашу сторону – це одне, як бачите, ми їх пропускаємо. Але коли Ви пишете їх іншій людині, яка висловила свою точку зору, яка не співпадає з Вашою – це хамство.

  21. Шановний водоканал! Ви б хоч технічною водою забезпечили містян. Чи ви будете компенсувати витрати людям? Бо в сім’ях де є діти вже давно запаси закінчилися. А діти пісяють і какають і мити горшки мінеральною водою трохи дорогувато.

  22. В цивілізованих країнах, під-час таких не передбачених аварій, населення забезпечують водою, через резервну магістраль, або підвозять її на вантажівках. Я так розумію, що Водоканал і не подумав, згладити свою провину перед жителями міста.

    • Більшість із тих, хто пише про ці цивілізовані країни свої пізнання про них беруть з популярних телепередач та розповідей знайомих, які також бували там у кращому випадку в якості туристів. Але, це чомусь не заважає їм ставити в приклад те, про що вони нічого не знають.

  23. Шановні, ви б хоч технічною водою забезпечили містян. Чи ви плануєте компенсувати витрати. У сім’ях, де є діти уже давно нема ніяких запасів води. А діти пісяють і какають, а мити горшки мінералкою трохи дорогувато.

  24. ААААААААААААА!!!!!!!!!! ЩЕ СКІЛЬКИ ЧЕКАТИ НА ВОДУ??????

  25. Заспокойтесь… так реагуєте, ніби вам інтернет відключили…

    Відповіді на питання надали, наскільки було можливо, — проінформували…

    Я, як сумлінний платник послуг водопостачання і водовідведення (хоча газ і електроенергію не соромлюсь прострочити в оплаті — компанії постачальники заробляють на повітрі, ось чому), підозрюю, — що більше всього коментарів і “шуму” від неплатників  цих послуг (водопостачання і водовідведення)…

  26. Дякую За Роботу !!! О 2-й годині воду у нас Все-таки Подали!!!

    З Повагою, Сергій

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *