DSC00007

Тимчасове призупинення ПНС “Алея-13”, в зв’язку з аварійними роботами

Повідомляємо, що працівниками дільниці водопровідної мережі, проводяться аварійно-відновлювальні роботи водопровідної лінії по вулиці Легоцького, в районі будинку №76. В зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, призупиняється подача водопостачання з ПНС “Алея-13”.

Перебої водопостачання відчуватимуться в Новому районі, зокрема по вулицях Достоєвського, Легоцького, Чорновола, Богомольця, Годинки, Заньковецької та Перемоги (останні дві – від перехрестя з Достоєвського), а також в кінці вулиць Можайського та 8 Березня.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

9 коментарі до теми “Тимчасове призупинення ПНС “Алея-13”, в зв’язку з аварійними роботами

  1. Шановні, Ваші посітйні відключення води вже реально набридли! В нормально розвиненій країні керівника Водоканалу вже б давно звільнили з посади або питягли до відповідальності! А в нерозвиненій країні керівника Водоканалу просто стратили б на центральній площі! Але в нас країна така, яка є і тому керівництво Водоканалу сидить і просто кладе в кишеню кошти та премії вкрадені від людей за космічну переплату! Мої думки вслух звичайно включення води не наблизять, але ще раз хочу наголосити – припиняйте знущятися над людьми! !!!!!

    • Країну утворюють люди, і тільки люди, якщо країна “нерозвинена” то і люди…
      Одного разу вже питав в чому полягає складність відключення неплатників від водопостачання, і все таки можна отримати відповідь?

  2. Водопостачання з ПНС “Алея-13” – відновлено.

    Відновлювальні роботи, на даний момент, ще продовжуються, але необхідності в призупиненні водопостачання для їх виконання вже немає.

  3. i не кажiть надойiли цi вiдключення,то аварiя,то ремонтнi роботи.чому люди мають в дисконфортi жити за такi великi грощi, а саме головне нiхто не попереджайе оголошеннями порушуючи права людей!

    • Як можна завчасно попередити про аварію? / Стосовно планових робіт, то завжди попереджають. Ось і вчора проводили ввечері-вночі роботи на насосній станції в центральній частині міста, і завчасно попередили, що можуть бути проблеми з водопостачанням.

  4. 07.07.2017 10 година ранку  набережна Незалежності .

    Повідомте , чого відкючена вода

     

  5. Добрий день! А  як бути мамочкам яких малі діти, і треба помити і води запасах нема,коли відновиться вода, бо постійно у вас аварії.

  6. л.толстого 46 будинок також немає води, сьогодні хоч включать воду?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *