DSC00007

Тимчасове призупинення водопостачання лівобережної та, частково, правобережної частини міста 10 серпня, в зв’язку з заміною аварійної ділянки водогону (виконано)

Повідомляємо, що завтра, 10 серпня, працівниками дільниці водопровідної мережі, проводитимуться роботи по заміні аварійної ділянки водогону по вулиці Перемоги, в районі будинку №142 (на стику з вулицею Володимирською). Роботи розпочнуться приблизно з 14:00. Нажаль, їх виконання неможливе без пониження тиску в системі. Тому, тимчасово, на період проведення робіт, буде призупинено водопостачання з водозабору «Минай».

В зв’язку з цим, протягом виконання робіт, без водопостачання залишиться вся лівобережна частина міста. В тому числі, прилеглі населені пункти та населені пункти, що відносяться до Коритнянської сільської ради. Також це відноситься до частини правобережної частини міста обмеженої вулицями Митною – Собранецькою – Єньківською (в тому числі районами вулиць, Загорської, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережної Незалежності).

Прохання до мешканців вищевказаного району, забезпечити себе необхідним запасом питної води.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню робіт.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему зливних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Фотографії з місця робіт

З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

34 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання лівобережної та, частково, правобережної частини міста 10 серпня, в зв’язку з заміною аварійної ділянки водогону (виконано)

  1. СМС-розсилка – це добре. Вона безкоштовна, сподіваюся?

  2. Доповнення.

    Роботи проводитимуться з самого ранку, але основну їх частину, яка потребує пониження тиску в системі – розпочнуть з 14:00, пiсля призупинення водопостачання.

    • Станом на 16:40 – роботи ще не завершено і вони будуть продовжуватись до повного їх завершення.

      На поточний момент, вдалось обійтись без призупинення водопостачання. У випадку, якщо один з етапів робіт все ж таки буде вимагати пониження тиску в системі – водопостачання може бути призупинено на незначний проміжок часу.

  3. Які орієнтовні терміни виконання робіт? Хоча б приблизні – 2 години, 2 доби, 2 тижні??

  4. Чи буде водопостачання відновлене до ранку 11 серпня??? Людям на роботу і в жару вода потрібна найбільше !!!

    • Шановна Наталiя, як тiльки будуть вiдомi якiсь конкретнi данi з приводу термiну завершення робiт – ми обов’язково повiдомимо.

  5. Дякую, що попередили смс-інфоруванням про відключення водопостачання!Інна

  6. 10.18 а води ВЖЕ немає на вул. Перемоги. Ви нормальні? Написали, що відключите з 14.00. Дурдом якийсь

    • Шановна Вікторія, з нашої сторони водопостачання не припинялося. Тож, відсутність води, безпосередньо у Вашому будинку до діяльності нашого підприємства відношення не має. Можливо ОСББ Вашого будинку, користуючись ситуацією або з іншої причини перекрив водопостачання.

  7. У вас один кран на пів Ужгорода? Для чого залишати без води в таку страшну спеку більшу частину міста, якщо можна на конкретній ділянці обмежити водопостачання?

  8. Водоканал Ужгорода – ми завжди Вас здивуємо, зробимо так, щоб через кілька днів знову в Нас була робота і головне Ми це будемо робити в день, бо в ночі це роблять лише в Європі.
    З НЕповагою до мешканців міста Ужгорода Ваш олюблений Водоканал.

  9. На скільки годин чи діб запасатися водою? Хоча б орієнтовно, а не “як тiльки будуть вiдомi якiсь конкретнi данi …”

    • Шановна Галина, справа в тому, що для того щоб оцінити об’єм робіт, треба спочатку зробити розкопки. Загалом, мова йшла про те, що роботи повинні бути виконані сьогодні. Але без конкретної оцінки – це лише припущення.

      • Дякую за відповідь, сподіваюсь, що дійсно сьогодні закінчать. Тримайте нас в курсі

        • Будь-ласка. 🙂
          Але, ще раз наголошую – це не конкретна оцінка, а “орієнтовна прикидка”.
          Особисто я, в такій ситуації, набираю води з розрахунком, щоб, у випадку чого, мати якийсь запас на ще на наступний день.

  10. Питання: чому з 00.00 і до 06.00 кожного дня в районі Перемоги немає води? В нас ж вона круглосуточною має бути. І назвіть конкретні терміни відсутності води варіант коли буде тоді буде не підходить.

    • Шановний Петро, в статті про перехід на безперервну подачу водопостачання, вказано:

      Єдине, через певні технічні особливості процесу водозабезпечення міста, вночі, після 12-тої години тиск буде меншим ніж вдень, але на ніч труби не осушуватимуть.

      Через це, на верхніх поверхах багатоповерхівок, пониження тиску може призводити в тому числі й відсутності води в нічний час.

      В тому числі, причиною може бути незадовільний стан внутрішньобудинкових водопровідних труб.

    • Шановна Людмила, давайте будемо ставитись до ситуації об’єктивно, без зайвого драматизму. 🙂

  11. Вже розкопки провели? Оцінили обєм ремонту? Так скажіть коли зявиться вода?

    • Наразі, водопостачання не припинялося. Тож, якщо в Вашому будинку з якихось причин відсутнє водопостачання, в першу чергу звертайтесь до голови свого ОСББ. Якщо ОСББ до цього не має відношення – звертайтесь до диспетчерської служби нашого підприємства за телефонами: 64-06-56 або 64-38-55.

  12. Вода до сих пор есть. Работы идут? Или перекроют и точно до завтра не будет воды?

    • Уважаемая Катя, работы ведутся. Есть вероятность, что обойдутся без приостановки водоснабжения.

  13. Ви можете сказати сьогодні будуть ще виключати воду чи ні????

    • Шановна Людмила, ймовірно, що вдасться завершити роботи без зупинки водопостачання. Але, якщо все ж таки, доведеться його зупиняти – то це буде не надовго.

      • По вулиці Декабристів досі відсутня вода. Сьогодні взагалі дадуть в цей район воду?

         

        • Шановна Крiстiна, за приводу вулицi Декабристiв передзвонiть в нашу диспетчерську службу.

    • Здравствуйте, уважаемая Юлия, на данный момент, предпосылок для отключения водоснабжения на завтрашний день нету. 🙂

  14. Когда дадут воду.. Сегодня будет?? Или как в прошлом году??? На  улице жара..   КАЖДОЕ ЛЕТО ОДНО И ТОЖЕ

  15. спасибо водоканалу, что в этот раз мы отделались лёгким испугом)). всё-таки без воды – катастрофа. как можно подключить смс-информирование о ремонтных работах?

    • Уважаемая Лилу, спасибо Вам за поддержку. СМС-информирование производится тем нашим абонентам, которые предоставляли нам свои контактные телефоны.

  16. Чому нема води на вулиці заньковецькій??? 12.08 – 23.30???? Вода ж повинна бути цілодобово

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *