Перемоги157-159

Аварійно-ремонтні роботи по вулиці Перемоги

Повідомляємо, що працівниками дільниці водопровідної мережі, протягом дня проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи на лінії водопровідної мережі по вулиці Перемоги, в районі будинків №157-159.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух на ділянці автошляху в районі проведення робіт.

Про необхідність призупинення водопостачання, на даний момент мова, не йде. Але, якщо ліквідувати аварійну ситуацію без пониження тиску в системі виявиться неможливим – можливе пониження тиску в “Новому районі” (ПНС по вулиці Легоцького) або, навіть, по всій лівобережній та, частково, правобережній частині міста (водозабір “Минай”).

Крім того, можливі тимчасові перебої водопостачання на верхніх поверхах, викликані пониженням тиску у водопровідній системі через витік.

Прохання до автоводіїв, бути уважними проїжджаючи повз місце проведення робіт.

Проїзд буде відновлено до звичайного режиму одразу ж по їх завершенні. Водопостачання, у випадку необхідності його призупинення, також буде відновлено після завершення робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

2 коментарі до теми “Аварійно-ремонтні роботи по вулиці Перемоги

  1. Деякі інформаційні сайти безпідставно намагаються прив’язати сьогоднішню аварію до робіт, що проводились учора, протягом дня.

    Нагадуємо, що роботи вчора проводились в районі перехрестя вулиць Митної та Івана Франка, а витік стався по вулиці Перемоги, в Новому районі. Ніякого відношення до вчорашніх робіт, він не має.

    • Для проведення робіт по ліквідації аварії, довелось тимчасово, до їх завершення, перекрити водопостачання по декількох будинків по вулиці Легоцького (будинки №3, 5, 5/1) та Перемоги (будинки №149, 157, 159/1).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *