DSC09558

Тимчасові перебої водопостачання на лівобережній та, частково, правобережній частині міста

Повідомляємо, що працівниками дільниці водопровідної мережі проводяться аварійно-відновлювальні роботи на водогоні діаметром 500 мм по вулиці Гулака Артемовського, в районі будинку №28.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, довелось понизити до мінімуму тиск подачі водопостачання з водозабору “Минай”. Перебої водопостачання відчуватимуться по всій лівобережній частині міста. В тому числі, у прилеглих населених пунктах та населених пунктах, що відносяться до Коритнянської сільської ради. Також це відноситься до частини правобережної частини міста обмеженої вулицями Митною – Собранецькою – Єньківською (в тому числі районами вулиць, Загорської, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережної Незалежності).

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

12 коментарі до теми “Тимчасові перебої водопостачання на лівобережній та, частково, правобережній частині міста

    • Поки не ліквідують аварійну ситуацію.

      • у вас эти ситуации постоянно !!! дайте всем нам конкретный ответ : КОГДА ВОЗОБНОВИТСЯ  ВОДОСНАБЖЕНИЕ  ??????  дайте ориентировочное время !!!

        • Уважаемый Кирилл, если бригада рабочих с места работ не дает ориентировочного времени, то мы уж тем-более не можем его дать.
          Ребята работают. Закончат – водоснабжение возобновится.

          • Только что перезвонили, что подача водоснабжения с водозабора восстановлена. В течение ближайшего времени, давление в системе придет в норму.

  1. Станом на 11:40 этапи робіт що вимагав пониження тиску в системі – завершено.

    Подачу водопостачання з водозабору “Минай” – відновлено. Найближчим часом тиск в системі повернеться до нормального рівня.

  2. По вул. Джамбула р-н. п’яного базара води досі нема.

    Коли включать воду?

     

  3. А чи можна щоб за ці шалені тарифи було цілодобове постачання? Чи за 25 грн за куб я всеодно мушу о 00.02 зливати туалет з чайника?

    • Через певні технічні особливості процесу водозабезпечення міста, вночі, після 12-тої години тиск менший ніж вдень.
      http://voda.uz.ua/?p=2303

      • А ще таке питання. Чому ви не приймаєте міри щодо боржників? Чому ви допустили, шо у деяких квартирах по 20 000-40 000 боргу? Хтось останні копійки віддає за комунальні послуги, а хтось забив. Все, що ви робите- нагадуєте про своєчасну оплату і все. Ці люди вже ніколи не заплатять( хіба будуть квартиру продавати). Якось не дуже справедливо

        • Шановна Sunshine, міри до боржників, звичайно, приймаються. Що ж до регулярності цих мір, то це питання до керівництва та судово-виконавчої системи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *