Лаборатория

Контроль якості питної води

Шановні споживачі!

Щосереди ми перевіряємо якість питної води, а саме проводимо відбір проб води для скороченого періодичного аналіз з додатковим визначенням хлоридів, сухого залишку, амонію.

Виробничий контроль безпечності та якості води здійснюється у місцях водозабору, на етапах очистки, перед надходженням у водопровідну мережу, а також у розподільній мережі згідно з погодженою санітарно-епідеміологічною службою міста Робочою програмою.

Дослідження проводяться фотометричними, потенціометричними, кондуктометричними, гравіметричними, титрометричними, бактеріологічними (мембранної фільтрації) методами.

При вимірюваннях застосовуються повірені основні засоби вимірюваної техніки: термостат сухо-повітряний ТС-80МІ, вага електронна ANG-200, колориметр фотометричний КФК-3, шафа сухо повітряна ШСвЛ-80-«Касимов», рН/mV-метр/кондуктометр РР-20-Р11 Sartorius, спектрофотометр DR 2800.

Відомчий контроль проводиться атестованою лабораторією підприємства згідно з затвердженою директором підприємства та погодженою начальником санітарно-епідеміологічною службою міста Робочою програмою.

Ми раді повідомити Вам, що вода яку ми вживаємо чиста і всі показники знаходяться у межах норми. Надалі ми будемо продовжувати стояти на варті якості води для наших абонентів.

Звертаємо увагу, що з результатами щоквартальних звітів хіміко-бактеріологічного аналізу питної води централізованих систем водопостачання з Комплексу Очистки Поверхневих Вод та з водозабору «Минай», Ви можете в будь-який момент ознайомитись на відповідних сторінках нашого сайту.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *