увага шановні мешканці

До уваги ужгородців!

Шановні мешканці міста Ужгород!

Згідно повідомлення НЕК “Укренерго”, по всій країні запроваджено віялові відключення електроенергії за графіком.

Аварійні відключення стосуватимуться як промислових об’єктів, так і решти населення області. Таке рішення прийняли через виникнення дефіциту електричної енергії, спричинене пошкодженнями об’єктів енергетичної інфраструктури державою агресором.

За таких умов ймовірні аварійні відключення об’єктів водопостачання нашого підприємства. Що є необхідним для стабілізації нашої енергосистеми, яку атакує ворог.

Може спостерігатися понижений тиск води в системі. Особливо в тих ужгородців, які мають водопостачання від підвищувальних насосних станцій. Якщо на вашій вулиці є світло, а води немає, це спричинене тим що на вулиці де знаходиться підвищувальна насосна станція, яка подає воду до вашого будинку, відсутнє електропостачання. Підприємство робить все можливе для того щоб вирішити цю проблему.

Проведений тендер на закупівлю генераторів для забезпечення безперебійної подачі води у місті. Наразі ми очікуємо на їх постачання, але через важку ситуацію та велику кількість заявок від підприємств критичної інфраструктури країни є певні затримки в транспортуванні.

Просимо з розумінням ставитись до даної ситуації та зробити невеликий запас води.

Разом ми сильні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *